Звездата на националния отбор по волейбол Цветан Соколов заяви, че

...
Звездата на националния отбор по волейбол Цветан Соколов заяви, че
Коментари Харесай

Цветан Соколов: Празници са, но всички сме тук, за да играем за България

Звездата на националния тим по волейбол Цветан Соколов съобщи, че всички се усещат изморени, само че са подготвени да играят за България и да се класират за Олимпиадата.

" Българският волейбол чака да стартираме годината сполучливо. Надяваме се да създадем един прекрасен шампионат, да изиграем, Дай Боже, едни пет мача на много високо равнище и да зарадваме почитателите и хората, които ни поддържат.

Няма какво толкоз да се акордирам, в края на краищата влизаш в залата и си тренираш, играеш си. Различна е системата на игра, само че няма какво толкоз да го мислиш, тъй като нямаме и толкоз доста време. Системата, която Силвано изисква, всички я знаем, знаем какво да чакаме. Предполагам, че всички са подготвени да упражняват и да играем по метода, по който би трябвало.

Дано да устоя чисто физически. Честно казано с усещам малко изтощен. Но имаме време да наблегнем на това. Мога да акцентира физически във фитнеса. Технически за 5 дни нищо не може да се направи, не могат да се вършат чудеса.

Всеки се връща от клубния си тим, всеки има болежки, всеки е изтощен, всеки знае, че са празници, на никого не му стои в залата, упражняваме и играем. Но всички сме тук, с цел да играем за България и да си осигурим място на Олимпиадата ", съобщи Соколов.
 Цветан Соколов завоюва Купата на Русия по волейбол
Цветан Соколов завоюва Купата на Русия по волейбол

Националът се прибира в България
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР