Звездата на Милан Златан Ибрахимович и треньорът на Болоня Синиша

...
Звездата на Милан Златан Ибрахимович и треньорът на Болоня Синиша
Коментари Харесай

Ибрахимович и Михайлович спретнаха шоу на Санремо

Звездата на Милан Златан Ибрахимович и треньорът на Болоня Синиша Михайлович описаха за другарството си и за сложните моменти в живота на сръбския експерт. Двамата вземат участие на музикалния фестивал в Санремо и даже изпяха ария с водещите.

„ Нашето другарство стартира с удар с глава “, съобщи с усмивка Михайлович. „ При работата със Златан е належащо да знаеш, че не би трябвало да го заплашваш. Трябва да го провокирате, по този начин може да го изкарате от кожата му. В мач сред Ювентус и Интер, той беше толкоз сърдит, че ме удари с глава и го изгониха. Когато Златан мина в Интер, желаех да му върна услугата. След това се привързахме един към различен “, добави още той.

Михайлович също по този начин се пошегува с Ибрахимович от обстоятелството, че той в никакъв случай не е печелил Шампионската лига.

„ Той ревнува за това нещо, което не е спечелил – Шампионската лига. Аз я завоювах “, сподели сърбинът.

Ибрахимович отговори: „ Има още време. “

Разговорът мина все още, в който Михайлович беше диагностициран с левкимия през лятото на 2019 година.

„ Трябваше да изчакам няколко дни, тъй като нямах смелостта да се обадя по телефона. Когато го направих, не можех да приказвам “, съобщи Ирахимович.

„ Успях да кажа само, че в случай че има потребност от нещо, може да разчита на мен. А Сини ми сподели, че търси нападател, който да вкарва голове. Споделих му, че ще си помисля. След това ми се обаждаше всеки ден, с цел да ме пита дали съм взел решение “, сподели шведът.

Двамата изпяха известна италианска ария. Михайлович се наслаждаваше на осъществяването си, до момента в който Ибрахимович се затрудняваше и не успяваше да се оправи с мелодията. След осъществяването Златан бе запитан дали познава персонално музикантите от именитата шведска група АББА, а той в типичния си жанр отговори: „ Не, само че те знаят кой съм. “

Curva dell'Ariston fatevi sentire
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР