Звездата на Милан Рафаел Леао отново бе главно действащо лице

...
Звездата на Милан Рафаел Леао отново бе главно действащо лице
Коментари Харесай

Малдини: Челси отправи само запитване за Леао, но им отказахме веднага

Звездата на Милан Рафаел Леао още веднъж бе основно настоящо лице за „ росонерите “ при успеха с 3:1 над Динамо Загреб. Португалецът завоюва дузпата за първия гол и даде асистенция за втория. В последните месеци много се шуми към новия контракт на техничаря, а в този момент техническият шеф на италианския първенец – Паоло Малдини, също разяснява сагата.

" Неговият договор е тематика, върху която работим от доста месеци. Рафа знае, че с цел да стане още по-силен, най-хубавото решение е да остане с нас. Ние сме млад тим, който се развива. Той има да учи още доста неща. Ако в следствие доближи по-високо равнище от това на Милан, считам за обикновено да напусне. Ние обаче имаме желание да реализираме огромни неща и да растем дружно с него ", стартира Малдини.

" Всеки нов контракт може да бъде по-сложен или по-лесен. Желанието на играчите e от значително значение, тъй като предпочитание от страна на клуба е налице ".

" Не сме получавали публична писмена оферта от Челси. Да, официално питане имаше, само че ние неотложно го отхвърлихме ", разкри именитият защитник.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР