Звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо продължава да прави пари

...
Звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо продължава да прави пари
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо отвори пети хотел

Звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо продължава да прави пари и по други способи, а в този момент отвори петия си хотел.

Португалецът търси метод да напусне Манчестър Юнайтед, а в това време печели пари по други способи. Наскоро отвори петия си хотел в Маракеш.

Кристиано към този момент отвори няколко хотела в Лисабон, Мадрид, Ню Йорк, родната Мадейра, а в този момент и в Мароко. Всички те имат едно и също име - Pestana CR7.

В хотела в Маракеш имате всичко, даже басейн на покрива. Той е добре оборудван, разполага със 174 първокласни стаи. Има и СПА център, фитнес зала, както и опция за наемане на бизнес център за образуване на срещи. Гледката е красива, защото можете да видите Атласките планини. Цените не са евтини, нощувката коства от 158 до 372 паунда.

Гостите на хотела му могат да поръчат разнообразни специалитети, а той предлага своя характерен и здравословен хранителен режим. Това е и най-търсеното от менюто на хотелския ресторант в Маракеш.

„ Когато открих първия хотел през 2016 година, упоритостта ми беше да основа интернационална марка. След хотела в Мадейра бяха открити хотели в Лисабон, Мадрид и Ню Йорк. Този хотел в Маракеш има особено значение за мен. Чувствам специфична връзка с този град “, сподели Кристиано.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР