Звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо е готов да приеме

...
Звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо е готов да приеме
Коментари Харесай

Роналдо готов на огромна жертва, за да се махне от Манчестър Юнайтед

Звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо е подготвен да одобри доста понижение на заплатата си, с цел да се причисли към тим, който ще играе в Шампионската лига следващата година, като желанието му да се опита да завоюва конкуренцията още един път или най-малко да вземе някой гоям трофей, оповестява „ The Independent “.

Чрез сегашния си контракт португалецът получава заплата от над 500 хиляди паунда, като някои източници упорстват, че в действителност 37-годишният нападател може да взима и по над 700 хиляди паунда. Роналдо обаче е подготвен да понижи доста тази сума.

Повечето заинтригувани от него клубове не са подготвени да извадят сходни пари, само че също по този начин имат подозрения по отношение на това какво може да значи стилът на Роналдо за техния тим. Основната цел на Роналдо е да се бори за Шампионската лига в последните години от кариерата си и по тази причина е подготвен да направи обилни взаимни отстъпки, с цел да отиде в клуб, който би му дал този късмет.

Сред желаните за него варианти са Челси, Байерн Мюнхен и доста по-малко евентуално Пари Сен Жермен. Въпреки информациите, че „ сините “ от Лондон към този момент договарят с сътрудника на Роналдо - Жорже Мендеш, португалецът не желае да премине при пряк противник, макар че остава да се разбере дали от Юнайтед ще обмислят въобще предложение от Челси.

Cristiano Ronaldo ready to take considerable pay cut to secure Manchester United exit

Latest from
— Indy Football (@IndyFootball)
Днес Роналдо трябваше да се яви за първата подготовка от предсезонната подготовка на отбора, само че е уведомил управлението на „ алените дяволи”, че заради „ фамилни причини” е възпрепятстван да дойде в Манчестър по проект. Футболистът трябваше да има диалог на четири очи с новия управител Ерик загар Хаг, който по всичко проличава, също няма да се състои през днешния ден.

Рома сега се счита за малко евентуален вид, откакто ще се състезава също в Лига Европа, до момента в който Наполи към този момент обществено съобщи, че няма интерес към португалецаа. „ Партенопеите “ се класираха за Шампионската лига, само че би трябвало пръво да продадат някои играчи, с цел да могат да купуват нови.

Някои близки до обстановката с Роналдо настояват, че немският първенец Байерн Мюнхен може да стане също алтернатива, макар че това зависи напълно от обстановката с Роберт Левандовски. Докато полякът чака трансфер в Барселона, то „ баварците “ към този момент отхвърлиха три предложения за своя нападател от страна на „ каталунците “ и не се знае какво ще бъде развиването на сагата. Не е ясно дали от Байерн ще се съгласят да вземат втори футболист на възраст над 28 години, откакто към този момент привлякоха Садио Мане от Ливърпул.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР