Звездата на Манчестър Сити - Бернардо Силва, беше един от

...
Звездата на Манчестър Сити - Бернардо Силва, беше един от
Коментари Харесай

Барселона продължава да работи по плана Бернардо Силва

Звездата на Манчестър Сити - Бернардо Силва, беше един от най-желаните играчи от Барселона това лято, само че по този начин и не стигна до съглашение сред двата клуба. Португалският плеймейкър обаче към момента остава в полезрението на отбора от „ Камп Ноу “, само че „ жителите “ няма да се разделят с него по този начин елементарно.

Според „ Football Insider ”, британският клуб му е показал оферта за възобновяване на контракта му, който изтича през 2025-а година и по този метод най-сетне да постави завършек на всевъзможен тип спекулации.

Силва е главен състезател в тима на Хосеп Гуардиола. Въпреки това се счита, че оповестил пред клуба желанието си да напусне предишното лято по персонални аргументи. Той би желал да напусне Висшата лига и да се приближи до Португалия, даже да знае, че Сити е извършил всичките му стремежи през последните години спортно и финансово.

Агентът на Силва - Жорже Мендеш, е разказал на Барса за обстановката на полузащитника. Футболистът даже е бил подготвен да упорства да премине при „ блаугранас ”, в случай че те бяха отправили твърда оферта, която да удовлетворява всички страни. Това предложение по този начин и не дойде предишното лято, само че контактът сред забърканите остава.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР