Звездата на Манчестър Сити – Кевин Де Бройне, ще отхвърли

...
Звездата на Манчестър Сити – Кевин Де Бройне, ще отхвърли
Коментари Харесай

Де Бройне не иска дори и да чуе за Саудитска Арабия

Звездата на Манчестър Сити – Кевин Де Бройне, ще отхвърли всевъзможни оферти да се причисли към златната епоха в Саудитска Арабия, тъй като желае да приключи кариерата си на „ Етихад “. Полузащитникът има единствено още една година до края на контракта си след този сезон и се счита, че ще стане идващото огромно име от Висшата лига, което ще бъде изкушено от саудитците.

The Sun обаче твърди, че 32-годишния белгиец няма интерес да преследва милионите от Близкия изток. Де Бройне ще направи едно едно десетилетие в Сити тъкмо в края на контракта му, само че усеща, че може да играе на най-високо равнище даже и по-късно.

Надеждите, че той ще се причисли към към някогашните си съотборници Рияд Марез и Аймерик Лапорт в Саудитска Арабия, са обречени на неуспех. Де Бройне ще базира всички бъдещи решения на обстоятелството, че има младо семейство и е удовлетворен от живота в Манчестър и, в случай че в миналото напусне, то сигурно ще остане в Европа.

Полузащитникът, който е контузен и евентуално няма да играе до Нова година, към момента е от основно значение за проектите на мениджъра на „ жителите “ Хосеп Гуардиола и, в случай че се завърне още веднъж в най-хубавата си форма, сигурно ще остане на „ Етихад “.

В Сити знаят, че идва моментът да вземат решение за бъдещето му, защото ще желаят да избегнат обстановка, сходна на тази, в която Илкай Гюндоган си потегли като свободен сътрудник през лятото. Така че удължаването на контракта към момента е най-реалистичния вид, когато договарянията стартират.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР