Звездата на Кристъл Палас - Уилфред Заха, ще остане на

...
Звездата на Кристъл Палас - Уилфред Заха, ще остане на
Коментари Харесай

Звездата на Кристъл Палас остава в клуба поне до лятото

Звездата на Кристъл Палас - Уилфред Заха, ще остане на „ Селхърст Парк “ най-малко до края на сезона, оповестява журналистът на The Athletic Дейвид Орнстайн.

Настоящият контракт на Заха изтича през лятото и към този момент може да води договаряния с задгранични клубове. Очакванията са обаче той да остане в клуба от южен Лондон и след края на януарския трансферен прозорец.

The Athletic написа още, че 30-годишният Заха е изцяло предан на тима и е подготвен да извърши контракта си. Отношенията сред футболиста и клуба да отлични, като той е доста удовлетворен от работата си под управлението на мениджъра Патрик Виейра, който пое „ орлите “ през лятото на 2021-а година.

Челси беше измежду клубовете, които имаха интерес към крилото през лятото, само че от Палас желаеха сериозна сума, с цел да го продадат, въпреки че тогава имаше единствено една година до края на контракта му.

Кристъл Палас гостува точно на Челси в мач от Висшата лига в неделя, а преди този кръг отборът заема 12-ото място в класирането.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР