Звездата на Барселона Лионел Меси не иска бившият му съотборник

...
Звездата на Барселона Лионел Меси не иска бившият му съотборник
Коментари Харесай

Меси: Ще бъде ужасно, ако Неймар премине в "Реал"

Звездата на " Барселона " Лионел Меси не желае някогашният му съотборник Неймар да минава в " Реал " (Мадрид). Напоследък все по-упорито се приказва, че европейският клубен първенец ще опита да притегли бразилския нападател, който сега играе в ПСЖ.

Неймар беше платен от парижани през предишното лято за рекордните 222 милиона евро, само че съгласно някои информации " Реал " е подготвен да даде за него 260 милиона евро.

" Ще бъде извънредно, в случай че той премине в " Реал ", тъй като той значи доста за всички хора в " Барселона ". Ней ни оказа помощ да спечелим Шампионската лига и испанското състезание, само че в случай че отиде в Мадрид, това ще бъде тежък удар за всички в клуба, а и за почитателите ", сподели Меси в изявление за Tyc Sport.

Аржентинският нападател приказва и за непрекъснатите съпоставения кой е по-добър – той или Кристиано Роналдо. Меси изясни, че не се интересува от сходни тематики.

" Не се интересувам от тези разногласия, а стартирам всеки сезон с желанието да усъвършенствам играта си, да печеля всичко и се разпределям оптимално във всеки мач за тима. Нищо няма да се промени за мен, в случай че ме окичат със званието " Най-добрия в историята ", разяснява Меси. Запитан какво още желае да реализира в кариерата си, Меси е безапелационен, че ще преследва международната купа с Аржентина на шампионата в Русия другия месец.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР