Звездата на българския волейбол и на настоящия шампион на България

...
Звездата на българския волейбол и на настоящия шампион на България
Коментари Харесай

Звезди на Хебър и Левски заедно в името на бъдещето преди полуфиналния плейоф от мъжкото волейболно първенство

Звездата на българския волейбол и на сегашния първенец на България Хебър (Пазарджик) Теодор Салпаров и младите звезди на волейболния Левски Венислав Антов, Владимир Гърков и Симеон Николов ще застанат дружно един до различен в навечерието на огромния конфликт сред " тигрите " и " сините " от полуфиналния плейоф на мъжкото волейболно състезание. 

Те ще засвидетелстват почитание към гениите, тръгнали по техните стъпки. Волейболистите на " Хебър " и " Левски " ще покажат, че паралелно със съперничеството на игрището са значими и образците, които спортистите дават на подрастващите. 

Салпаров, Антов, Гърков и Николов ще се включат в награждаването на участниците в шампионата " А1 Звезди на бъдещето до 14 година ". 

Церемонията по награждаването е на следващия ден (11 април) от 14,30 часа в спортна зала " Левски София ". 

Полуфиналната серия сред " Левски " и " Хебър " започва с два мача в спортна зала " Левски София " - на 12 април от 20,15 часа и на 13 април от 19,30 часа. 

Билетите за мачовете може да бъдат закупени в залата. Те са на цена 10 лв., а за възпитаници, студенти и пенсионери - 5 лв.. Деца под 14 години влизат гратис.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР