Полицейското семейство Маргарита и Кристиян са поредната двойка, която напуска

...
Полицейското семейство Маргарита и Кристиян са поредната двойка, която напуска
Коментари Харесай

Защо от ергенското парти на Крис от “Един за друг” няма нито една снимка?

Полицейското семейство Маргарита и Кристиян са следващата двойка, която напуща “Един за различен ”. Те са посетители в новия епизод на подкаста “Един без различен ”, в който приказват искрено за връзките си с останалите двойки във Вилата на любовта и за живота си на открито.

Марго и Крис са безапелационни, че Михаела и Венци от Перник ще попаднат под прицела на останалите двойки във Вилата на любовта. Полицайката даже се просълзи от мисълта, че те остават сами против всички. Другата им близка двойка, която към момента е в играта са брокерът Светльо и неговата обичана Сияна.

Двойката от село Мрамор споделя пред водещата Денислава Велкова за какво са влезнали с над 200 кг багаж. Марго и Крис обичат да носят идентични облекла и желаят да имат огромен избор от дрехи.

Полицаите споделиха в “Един без различен ”, че двойката, която не могат да понасят са София и Тихомир. Те описаха с детайлности по какъв начин се е разразила враждата посред им.

Маргарита описа за ергенското празненство на Кристиян от което няма нито една фотография. Той ѝ споделя, че неговите другари са му поръчали отбор от танцьорки по национални танци. Каква обаче се оказва истината?

Двойката споделя за два доста тежки интервала в живота си. Първият е обвързван с тежка диагноза на тяхната дъщеричка. Вторият е интервалът, в който са били на крачка от бракоразвод.

Защо Марго е припаднала по време на предлагането за брак? Каква е повода двойката да се кара непрекъснато? И за какво на сватбата им е имало хора, които не познават? Гледайте епизодите на подкаста “Един без различен ” в, и.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР