Звездата на българския спорт Кубрат Пулев може изненадващо да се

...
Звездата на българския спорт Кубрат Пулев може изненадващо да се
Коментари Харесай

Готви се сензационен двубой на Кобрата срещу Уайлдър

Звездата на българския спорт Кубрат Пулев може изненадващо да се трансформира в идващия противник на Дионтей Уайлдър, написа Sportlive.bg.
Американецът се чака да направи една отбрана на международната си купа на WBC, преди да боксира с Антъни Джошуа в края на годината.
Според boxingnews24.com има огромна възможност Бронзовия бомбардировач, който е с актив от 40 следващи победи, да мери сили точно с Кобрата.
А още пo-изненадващото в тази ситуация е, че това може да стане в подгряващ пердах на Джошуа с Джарел Милър в Ню Йорк. За задачата обаче Ей Джей би трябвало да бие Джоузеф Паркър и да сплоти поясите си на WBA, IBF и IBO с този на WBO на 31 март в Кардиф.
" Хърн би трябвало да изчака още малко с Джошуа - Уайлдър, тъй като и двамата би трябвало да бъдат показани на боксовите почитатели в границите на една галавечер, в която да се изправят против други противници. Джошуа би трябвало да излезе против нюйоркчанина Джарел Милър - Голямото бебе, а Уайлдър би трябвало да се опитва против Чарлс Мартин или Кубрат Пулев. В Топ 15 на WBC има много мека конкуренция, само че в случай че Уайлдър " бръкне " в дъното на класацията за доброволна отбрана, там са Дерек Чисора, Карлос Такам и Оскар Ривас, които са съществени противници ", написа boxingnews24.com.
Какъв е коментарът на мениджъра Еди Хърн разберете в Sportlive.bg!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР