Звездата на българската лека атлетика Ивет Лалова е твърдо устремена

...
Звездата на българската лека атлетика Ивет Лалова е твърдо устремена
Коментари Харесай

Ивет Лалова е твърдо решена да преследва пета поредна олимпиада

Звездата на българската лека атлетика Ивет Лалова е твърдо устремена към присъединяване в пета поредна олимпиада. 33-годишната спринтьорка съобщи, че е извънредно окуражена да се класира за игрите в Токио през 2020 година Тогава тя ще е на 36 години.

" Чувствам се прелестно. Надявам се, че се приготвям сполучливо за следващото ми европейско състезание следващата година. Дай, Боже, да стигна и до пети олимпийски игри. Много съм стимулирана и надъхана ", сподели Лалова пред " Нова телевизия ".

Тя показа, че е със смесени усеща за отминаващата година, защото се размина за напълно малко с край на международното състезание в Лондон. " Изживях доста огромни страсти. Да остана единствено на едно място отвън финала на международното, което е мерило за моята работа и триумф, беше доста нелеко, тъй като хем си там, хем оставаш на крачка от триумфа. "

" Въпреки това съм щастлива. Вече одобрявам нещата доста по-философски. Радвам се на моята дългогодишна кариера и се пробвам да правя оценка и преоценявам всякога нещата ", добави българската спринтьорка.

" Хубавото на новата година е, че имаме ново начало и нов късмет да покажем най-хубавото от себе си и да свършим работата си съвършено. Надявам се през 2018 година да имам тази опция ", сподели още двукратната европейска шампионка.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР