Звездата на Аеросмит“ Стивън Тайлър е обвинен в съдебно дело,

...
Звездата на Аеросмит“ Стивън Тайлър е обвинен в съдебно дело,
Коментари Харесай

Вокалът на „Аеросмит“ Стивън Тайлър е обвинен в сексуално насилие

Звездата на „ Аеросмит “ Стивън Тайлър е упрекнат в правосъдно дело, че през 70-те години на предишния век е упражнил полово принуждение върху малолетно момиче, когато тя е била на 16, а той - на 25 години, заяви „ Дейли мейл “.

Джулия Холкомб е подала желае в Лос Анджелис, като в него не се посочва името на Тайлър, само че цитира непосредствено записките на Тайлър от 2011 година, описващи връзката. Холкомб и преди е говорила обществено за хипотетичната си връзка с рокзвездата.

В правосъдния иск Холкомб упреква музикалната легенда в полово посягане, полов побой и съзнателно причиняване на прочувствен стрес, като твърди, че той я е дрогирал с опиати, откакто е получил настойничество от майка ѝ, и я е принудил да направи аборт.

Въпреки че не посочват името на Холкомб, записките на Тайлър с трогване разказват почти тригодишната му полова връзка с тийнейджърка през 70-те години на предишния век. Тайлър написа в книгата, че " съвсем е взел тийнейджърка за младоженка " и още: " родителите ѝ се влюбиха в мен, подписаха документ за настойничество, с цел да не ме арестуват, в случай че я изведа отвън щата ".

" Когато аз бях на 26 години, а тя едвам беше на възраст да кара и беше пъклен секси, просто се влюбих бясно в нея ", написа той. " Тя беше сладко кльощаво момче, облечено като Малката Бо Пип. Тя беше желанието на сърцето ми, моята партньорка в закононарушенията на пристрастеността ".

В желае на Холкомб се твърди, че тя се е срещнала с него през 1973 година малко след 16-ия си рожден ден, когато е посетила концерт на „ Аеросмит “ в Портланд, Орегон, и след шоуто е отишла в хотелската стая на Тайлър.

В желае се твърди, че откакто разискали възрастта на Холкомб, Тайлър " направил разнообразни дейности на незаконно полово държание " по отношение на нея. Според желае връзките са траяли и Холкомб " е била безсилна да се опълчи " на " властта, славата и забележителните финансови благоприятни условия " на Тайлър.

През 1974 година Тайлър убеждава майката на Холкомб да му даде настойничество над нея, с цел да могат да пътуват през границите на щата - твърди искът, като повтаря записките на Тайлър.

Въпреки че Тайлър е заречен да се грижи за тийнейджърката и да заплаща за нейното обучение и опазване на здравето, той " вместо това траял да пътува с ищцата, да я атакува и да ѝ дава алкохол и опиати ", се твърди в желае.

През идната година Холкомб е забременяла със сина на Тайлър, когато е била на 17 години, само че той я е принудил да направи аборт след пожар в апартамент, потвърждавайки, че бебето може да е потърпевшо от поемане на пушек. Тайлър загатва пожара в записките си, само че не и аборта. В автобиографията на „ Аеросмит “ от 1997 година обаче се загатва за връзка с тийнейджърка, пожар в апартамент и аборт.

След хипотетичната си връзка с Тайлър Холкомб се обръща към католицизма и става активистка против абортите, която неведнъж е говорила за претърпяното.

През 2011 година, откакто Тайлър разгласява записките си, тя написа есе за уеб страницата срещу абортите LifeSiteNews.com, в което твърди, че Тайлър е шмъркал кокаин до леглото ѝ по време на аборта.

През 2020 година Холкомб се появява и по Fox News, като споделя на водещия Тъкър Карлсън за хипотетичната си връзка и аборта.

Искът е подаден по силата на калифорнийския Закон за децата жертви, с който се основава тригодишен период за подаване на цивилен иск за изказвания за полово принуждение над деца. Срокът изтича на 31 декември. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР