Звездата и голмайстор на Черна гора Стеван Йоветич вярва в

...
Звездата и голмайстор на Черна гора Стеван Йоветич вярва в
Коментари Харесай

Звездата на Черна Гора: На българите ще им се върне заради головете в добавеното време

Звездата и голмайстор на Черна гора Стеван Йоветич има вяра в знамение в Лесковац и се надява на загуба на Сърбия против България през днешния ден.

В изявление за вестник informer.rs Йоветич за следващ път потвърди, че има по-различен облик от систематизирания подобен за футболист.
 Бивш национал: Дано Борислав Михайлов се вразуми и да си тръгне с чест
Бивш национал: Дано Борислав Михайлов се вразуми и да си тръгне с чест

Ето детайлности

Нападателят на Олимпиакос счита, че всяко нещо в живота търси своя баланс и има пояснение какво би трябвало да се види на стадион " Дубочица " от 16:00 часа в неделя.

" Футболът е чудна, странна игра. Може би ще им се върне поради головете, които позволиха в добавеното време в толкоз доста мачове ", сподели капитанът на Черна гора във връзка с българския тим.
 Стана ясно по кое време ще има нов конгрес на БФС, в случай че Боби Михайлов незабавно подаде оставка
Стана ясно по кое време ще има нов конгрес на БФС, в случай че Боби Михайлов незабавно подаде оставка

Ето детайлности

Сърбия има исторически късмет да се класира за Европейското състезание в неделя след повече от две десетилетия. За сходно нещо на " орлите " ще им би трябвало най-малко тъждество в дуела против България в Лесковац. Ако пък българите победят селекцията на Драган Стойкович-Пикси, а Черна гора победи Унгария в Будапеща, " соколите " отиват на континенталното състезание.

На всички е ясно, че възможностите за сходно нещо са минимални, най-много тъй като българите играят пагубно в квалификациите. Но все пак Йоветич има вяра, че може да се случи резултат в интерес на неговата страна. Като главен мотив той акцентира, че Сърбия стигна до точката в Разград в добавеното време, заради което пожелава в този момент шансът да се " върне " на българите.

" Равенството на Унгария (2:2) в София не ни попречи, ние си свършихме работата и считам, че с 11 точки можем да кажем, че сме постигнали добър резултат досега. Сега ни чака оня решителен мач в Унгария, както и дуелът сред Сърбия и България, на който изходът е отворен във всяка посока.

На сърбите им стига и точка, само че всичко може да се случи, тъй като футболът е странна игра. Може би ще се върне на българите за всички голове, които позволиха в добавеното време. Аз такова нещо досега не бях виждал ", споделя още Стеван Йоветич.

Йоветич, който донесе триумфа на Черна гора против България през септември, вкара един и подаде за различен гол при триумфа с 2:0 над Литва в четвъртък. Така той има общо 3 и е трети изпълнител в групата.

Начело в класирането в потока е Унгария с 15 точки и към този момент несъмнено място в Германия 2024. Следва Сърбия с 13, Черна гора с 11, приключилият мачовете си тим на Литва с 6 и България с 3.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР