Зверство в ОряховоПрокуратурата разпореди активно разследване на нападениетоСъбират се доказателства

...
Зверство в ОряховоПрокуратурата разпореди активно разследване на нападениетоСъбират се доказателства
Коментари Харесай

Пребиха с бухалка жена заради куче

Зверство в Оряхово
Прокуратурата разпореди интензивно следствие на нападението

Събират се доказателства за обвиняване

Жена на 66 години бе свиреп пребита с бухалка след спор за куче. Зверството било осъществено измежду бял ден на ул. “Климент Охридски ” в Оряхово.

Елена Лазарова била нападната от мъж, който бил неудовлетворен, че кучето ѝ излизало на улицата и можело да нападне пешеходци. Заради това той счупил стъкло в къщата на дамата и се нахвърлил върху нея.

“Удари ме по главата. Цялата бях в кръв. Удари ме поради кучето. То нито го лаеше, нито го нападаше. Връщахме се от селската чешма, където вървях за вода ”, описа Елена Лазарова. Дъщеря? Милуша Миронова твърди, че нападателят е заплашвал майка? неведнъж.

От Районна прокуратура във Враца оповестиха, че се организират дейни дейности по следствие на нападението. От държавното обвиняване се задействали след обява в обществена мрежа за осъщественото принуждение над дамата.

Наблюдаващият прокурор е дал инструкции за осъществяване на оглед на местопроизшествието, претършуване и изземване от жилището на възможния причинител на действието. Назначени са експертизи - съдебномедицинска и психологопсихиатрични. Проведени са разпити на очевидци.

Предстои преценка на събраните доказателства по делото с оглед привличане на причинителя в качество на обвинен и взимане на съответната най-тежка мярка за процесуална насила по отношение на него.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР