Зверев, който е втори в световната ранглиста, се възстановява от

...
Зверев, който е втори в световната ранглиста, се възстановява от
Коментари Харесай

Зверев си е поставил цел кога да се завърне на корта

Зверев, който е втори в международната класация, се възвръща от интервенция на връзките на десния гален, който контузи тежко в края на втория сет по време на полуфиналния си мач на " Ролан Гарос " против Рафаел Надал през юни.

" Саша се възстановява добре и се надява, че ще бъде готов за Откритото първенство на САЩ. Въпреки това, все още е прекалено рано да се каже дали той ще може да играе в него, или не ", заяви говорител на тенисиста.

Зверев, който достигна финала на надпреварата на " Флашинг Медоус " през 2020 година, пусна видео в социалните мрежи, от което става ясно, че вече се движи без помощта на патерици. По-рано през седмицата той потвърди участие на турнира в Токио от 3 до 10 октомври.

" Финалите на Купа " Дейвис " в Хамбург изглеждат по-реалистични, но стискаме палци той да бъде готов и по-рано. Със сигурност ще трябва да изиграе няколко мача преди Токио ", заяви още говорителят на играча.  

Германия е в група " С " на неофициалното световно отборно първенство по тенис за мъже с Франция, Белгия и Австралия, а надпреварата е от 13 до 18 септември.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР