Зрителски сигнал от Варна за опасно поведение на пътя. Неизвестен

...
Зрителски сигнал от Варна за опасно поведение на пътя. Неизвестен
Коментари Харесай

Полицията е по следите на камикадзето на пътя Каменар - Варна

Зрителски сигнал от Варна за рисково държание на пътя. Неизвестен човек, качен върху скейтборд шокира десетки водачи, движейки се сред колите. На видео, снимано от един от водачите, се вижда по какъв начин индивидът набира скорост и минава в непосредствена непосредственост до останалите коли. Клипът беше оповестен и в обществените мрежи и събра голям брой отрицателни мнения.

Предстои да бъде открита самоличността на мъжа, движил се по пътя Варна – село Каменар, който е изключително претрупан. Екип на NOVA беседва с създателя на видеото, който отхвърли да застане пред камерата на малкия екран, само че описа, че и различен път се е налагало водачите да пазят въпросният скейтбордист в същата пътна права.

„ В бранш „ Пътна полиция ” е формирана кореспонденция за установяването на нарушителя и привличането му към административно-наказателна отговорност. Подобно държание на пътя не е позволено за какъвто и да било вид транспортни средства. Санкцията е сред 20 и 150 лв.. Ако се откри, че лицето е малолетно или малолетно, за нарушаването ще бъде потърсена отговорност на неговите родители, настойници или попечители ”, съобщи контрольор Димитър Димитров, " Пътна полиция " - Варна.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР