Зрителите си мислят, че няма по-нещастни същества от момичетата, които

...
Зрителите си мислят, че няма по-нещастни същества от момичетата, които
Коментари Харесай

Бомба: Ето кой е избраникът на Меган от "Ергенът", няма нищо общо с Евгени Генчев!

Зрителите си мислят, че няма по-нещастни същества от девойките, които " Ергенът " отпраща без роза от предаването и това ненапълно е по този начин. Лично сме виждали сълзите в очите им - къде от засегнати усеща, къде от стъпкано его, само че... има една участничка, която сигурно е признателна на Евгени Генчев, че й би шута от формата и това е Меган.

Знаем, че Меган бе фаворитка на феновете поради интелекта, възпитанието и културата си. Тя нямаше нищо общо с нашенските кифли, а и това е напълно обикновено, тъй като е учила и работи в Канада - страна, в която силиконът и джуките на вулканизатор не са на мода.

Всички видяхме по какъв начин Меган не съумя да си пасне с пианиста, който, привикнал с наглото и нападателно държание на останалите, я счете за скучна и може би даже задръстена. Е, той ще съжалява... тъй като Меган разгласи публично, че й се е случило най-голямото благополучие - влюбена е.

Оказа се, че след предаването, което завърши фотосите си още есента, тя се е върнала в Канада и там е срещнала своя нов другар. Въпросният няма нищо общо с Генчев, тъй като съумял да види под " маската " й на притеснение и да я предразположи по този начин, че да му разкрие себе си.

" Сега съм необикновено щастлива и съм в действителност признателна на Евгени за решението му. Ние просто не сме един за различен като хора. В предаването имах възприятието, че го одобрявам като мъж, само че е било илюзия, а и той не се постара да ме опознае. Но към този момент знам, че е било, с цел да се случи нещо прелестно ", споделя Меган.

Тагове: Меган от Ергенът Ергенът Евгени Генчев Канада приятел
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР