Зрителите пък веднага се запитаха дали бракът им е истински

...
Зрителите пък веднага се запитаха дали бракът им е истински
Коментари Харесай

Преувеличи За Доста Неща, Простихме Й, Но Този Път Ядрената Бомба Падна! Най-Срамната Лъжа А Енджи Е За Брака Й, Умряхме! Рабих Е

Зрителите пък незабавно се запитаха дали бракът им е същински или е плод на взаимна полза и добре премислена сделка, написа " Уикенд ". В светските среди от дълго време се шушука, че чаровният Рабих, който през 2014 година се окичи с купата „ Мистър Ливан ”, в действителност си падал по напълно други неща, а бракът с Енджи употребявал единствено за комфортно прикритие. Тя пък нямала нищо срещу фиктивните им връзки, тъй като красавецът й осигурявал финансов комфорт и скъпи придобивки.

Самата Касабие показа пред съквартирантите си, че брачният партньор й бил ухажван от доста богати мъже с противоположна ориентировка, само че по думите й той отхвърлял такива оферти и оставал правилен единствено на нея.

Според злите езици обаче Рабих имал загадка връзка с авторитетен арабски шейх и постоянно пренебрегвал жена си поради него. Енджи била наясно с особената обстановка, само че приела изискването да бъде трети човек в брака против солидно възнаграждение. Покровителят на ливанеца бил извънредно състоятелен и Касабие също имала полза от него, тъй че безмълвно приемала тази неуместна обстановка. Подобни изявления за Рабих е имало в клюкарски уеб сайтове в Ливан преди 2 години. „ Как може въобще да не трепна, когато той пристигна при нея? Не го е виждала от 2 месеца, а се държа студено като кралица.

Само вметна, че е измършавял, откакто си отиде – това обикновено ли е? ”, озадачени са и съквартирантите, и феновете на шоуто. Освен че лъже за сякаш щастливия си брак, диетоложката преметна всички и за годините, и за образованието си. Оказа се, че тя не е на 28, както твърди, а на 35 и няма обикновени медицински знания, въпреки че се показва за квалифициран доктор с няколко дипломи.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР