зрителите на горещото кулинарно шоу ще видят ново попълнение в

...
зрителите на горещото кулинарно шоу ще видят ново попълнение в
Коментари Харесай

Ново попълнение в мъжкия отбор на Hell’s Kitchen България

зрителите на горещото кулинарно шоу ще видят ново попълнение в мъжкия тим с амбициозната поръчка да върне салдото в Кухнята на Ада. Но каква ще бъде развръзката и дали това няма да се окаже бомба със закъснител, заложена в синия тим, ще разберем в новите епизоди на Hell’s Kitchen България тази седмица. В аления тим ще се разгарят остарели спорове, само че с нова тактика - една от дамите ще приложи хитра тактичност, с цел да даде урок на съотборничките си. На дамите ще се наложи да научат мъчително каква е разликата сред самоувереност и самонадеяност в кухнята, само че и да се опитат да подтиснат персоналните си страсти в името на тима. Една дума ще господства в алената кухня – неспокойствие. Сълзи ще се леят и необятни усмивки ще греят, наред с трагични самообвинения и горещи обещания. При сините пък триумфът ще върви ръка за ръка с темпото в кухнята, само че незнанието на един от готвачите ще извади от равновесие началник Виктор Ангелов. Каква ще е повода и кой е той - ще разберем в 21:00 часа по NOVA.
 началник Виктор Ангелов NOVA
С дневното си предизвикателство началник Виктор Ангелов ще сложи на съществено тестване възприятието за отборност на своите готвачи. След близо месец в Hell’s Kitchen България експертите ще покажат, че макар суровата подготовка в Кухнята на Ада към момента мъчно могат да загърбят личната си характерност . Уроците по кулинарно майсторство ще се редуват със сурови житейски тествания, а слабите звена в двете кухни няма да са тези, които всички чакат. Един готвач съществено ще шамароса съотборниците си, само че дали началник Ангелов ще утвърди сходна тактичност? Ще има тежки думи, открити обвинявания, сълзи и обещания, само че и надценени в майсторлъка си готвачи.
 Кухнята на Ада NOVA
Вечерното тестване и за двата тима няма да стартира безоблачно, само че по какъв начин ли ще приключи?

Сините ще боксуват в желанието си да се сплотят, а при алените един спор ще заплашва да унищожи цялата кухня. Изненадващо при дамите - една опитна ръка ще успее да овладее страстите, само че на каква цена? А може би основни за триумфа на алената кухня ще се окажат една хвалба и куп щастливи усмивки? При мъжете обаче разрушителното его ще господства, само че този път гарнирано с липса на галантност, космополитност и чисто незнание. Търпението на началник Виктор Ангелов ще е сложено на карта, а една постъпка ще го извади от равновсие и ще нажежи ситуацията в Hell’s Kitchen България. Ще има ли осъдени готвачи ще разберете в 21:00 часа в новия епизод на Hell’s Kitchen България по NOVA.

Hell’s Kitchen България - всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:00 по NOVA

Актуални вести ще откриете на уеб страницата на, както и на.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР