Зрителите на Gogglebox бяха оставени в сълзи заради почитта, направена

...
Зрителите на Gogglebox бяха оставени в сълзи заради почитта, направена
Коментари Харесай

Зрителите на Gogglebox останаха съсипани, докато Channel 4 отдава емоционална почит на покойната звезда

Зрителите на Gogglebox бяха оставени в сълзи поради почитта, направена към предходен член на актьорския състав, който за жалост умря, преди да стартира излъчването на новия сезон.

Шоуто на Channel 4 се завърна на екрани с сегашния 23-ти сезон - в ефир от 2013 година През годините няколко звезди идваха и си отиваха от диваните, като бяха снимани да реагират на най-новите телевизионни излъчвания, филми и новинарски репортажи.

Сред актьорския състав беше Стивън Уеб, който беше автентичен член на актьорския състав - напусна, с цел да изследва нови благоприятни условия за кариера предходната година. Стивън беше показан в Gogglebox с няколко души през 10-те години, през които се появяваше в шоуто.

Първо той се появи дружно с първия си брачен партньор Кристофър Стийд, като дуото споделяше дивана през първите 10 сезона на шоу от 2013 година до 2017 година А от 2018 година до деня, в който се отхвърли, Стивън се появи дружно с втория си брачен партньор Даниел Лустиг. По време на сезони 10-12, излъчени през 2017...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР