Зрителите на Еми бяха емоционални на 75-ите годишни награди в

...
Зрителите на Еми бяха емоционални на 75-ите годишни награди в
Коментари Харесай

Какво се случи с Кели Бънди от Женени с деца

Зрителите на " Еми " бяха прочувствени на 75-ите годишни награди в понеделник.

Актрисата от „ Женени с деца ", „ Коя е Саманта? " „ Мъртъв за мен “ Кристина Апългейт се качи на сцената, с цел да връчи две награди. Любимата комедийна актриса беше посрещната с аплодисменти и възторжени овации, до момента в който вървеше на сцената с бастун, съобщи " Вести ".

52-годишната Кристина беше поканена на сцената, с цел да показа Изключителна поддържаща актриса и Изключителна основна актриса в комедиен сериал. Кристина беше подкрепена на сцената от водещия, Антъни Андерсън.

Цялата аудитория в Peacock Theatre в Лос Анджелис, Калифорния стана на крайници, когато очевидно прочувствената Кристина се насочи към подиума.

Кристина, която през 2021 година обществено показа, че се бори с множествена склероза, остана просълзена от трогателното посрещане. Говорейки пред микрофона, тя показа:

„ Благодаря ви доста! О, Боже мой! Напълно засрамвате мен и моето увреждане, като се изправяте “, сподели тя, предизвиквайки страст в публиката. 

След това Кристина продължи: „ Някои от вас може би ме познават като Кели Бънди от „ Женени с деца “. Не е нужно да ръкопляскаме всякога, когато направя нещо. “

Тя заключи: „ Ще рева повече, в сравнение с съм плакала до момента “. Зрителите се обърнаха към X (известен преди като Twitter ), с цел да разясняват прочувствения миг.

Някои от мненията в обществената мрежа гласяха: „ Овациите за Кристина Апългейт към този момент ме накараха да рева “. Друг продължи: „ Такава кралица “. Трети добави:  " Обичайте я. Тя заслужава тези аплодисменти и повече. "

Зрителите изглеждаха удовлетворени от завръщането на премиите " Еми ", откакто предходната година бяха отсрочени. Шоуто за награди, което се концентрира върху най-хубавия ефирен сериал на годината, нормално се организира през септември, стачката на WGA докара до отлагането му до януари 2024 г.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР