Зрители заляха форумите след снощния епизод на Игри на волята“.

...
Зрители заляха форумите след снощния епизод на Игри на волята“.
Коментари Харесай

Зрителите бесни: Подарете победата на Рълев

Зрители заляха форумите след снощния епизод на „ Игри на волята “. В него се организира следващият капитански двубой. Един против различен се изправиха любимецът за победа Иван Рълев и първенецът Красимир Дунев.

 

Битката стартира с тотално превъзходство за зъботехника. Дунев обаче не се съобщи и на моменти изравняваше Рълев по трасето. Все отново краен победител бе капитанът на Гладиаторите.

 

Впоследствие феновете останаха погнусени от решенията на сценаристите. С успеха си с изключение на грошове за себе си, Рълев се окичи и с „ огърлицата на безсмъртието “. Така той към този момент има втори скришен талисман, което е безспорен казус в историята на предването. Зрителите губят интерес към риалитито и считат, че краят е предупреден. След толкоз доста привилегии няма никакъв късмет някой да пребори Рълев във финалния стадий на надпреварата.

 

Зрителите нападат продукцията поради неналичието на правдивост. Повечето от почитателите правят оценка достолепията на Рълев, само че и не схващат спомагателните дарове, които единствено той получава. Зрителите разумно питат за какво сходни привилегии няма и Момчил от съперниковия тим, който също реди победа след победа на арената.

 

До края на надпреварата остава напълно малко, а слуховете за победа на Рълев от ден на ден се оправдават. Някои консуматори шеговито подхърлят, че сценаристите и екипът на продукцията имат обезпечена нова „ усмивка “ от евентуалния победител – зъботехника Рълев.

 

Автор: nova.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР