Зрелостниците от СУ Никола Вапцаров / Спортното/ захвърлиха спортното облекло,

...
Зрелостниците от СУ Никола Вапцаров / Спортното/ захвърлиха спортното облекло,
Коментари Харесай

Мъже с автомати изпратиха абитуриентка от Спортното на бала, МГ - стил и класа

Зрелостниците от СУ " Никола Вапцаров " / Спортното/ захвърлиха спортното облекло, с цел да изпратят тържествено 12-те си години учебен живот. Изключително стилни и елегантни, зрелостниците се сбраха в двора на хотел " Империал " довечера. Зрелостниците заложиха на шумни и първокласни коли, само че както постоянно измежду тях имаше и такива, които избраха ексцентричен метод да се появят. С боен конвой се появи Виктория Добрева, която бе съпроводена от мъже с автомати и уформи. Препратката на Виктория обаче е надалеч от военния спор в Украйна. Зрелостничката показа пред TrafficNews , че просто желала да е друга, а придружителите й са нейните съотборници от отбора по еърсофт.



Лекоатлетката Мила Димитрова пък заложи на семпла рокля и идване. Тя съобщи, че изпраща ученическите си години с усмивка и се надява един ден още веднъж да се върне в учебно заведение, само че към този момент като преподавател. " Щастлива съм, че се срещнах с тези хора. Ще ми липсват. Доволна съм, че ще споделим дружно днешния ден. Целта ми оттук нататък е да запиша педагогика в ПУ и в никакъв случай да не се отхвърлям от спорта ". Мила желае да стане преподавател по физическо и е безапелационна, че тези 12 години са я научили, че уважението към преподавателя е ключът към сполучливото обучение.



Тази година дамите от Спортното заложиха на дълги тюлени рокли в меки пастелни цветове или типичен черни рокли. Много от тях избраха спортни обувки или кецове, защото множеството от тях надалеч надвишават междинния растеж. Младите господа заложиха на класиката и сложиха риза, папионка и сако.





По същото време зрелостниците от Математическата гимназия брояха от 1 до 12 пред хотел " Санкт Петербург ". Дамите и господата от гимназията с най- висок триумф в Пловдив, демонстрираха и висока класа.



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР