Зрелищна катастрофа затруднява трафика по оживен булевард във Враца, видя

...
Зрелищна катастрофа затруднява трафика по оживен булевард във Враца, видя
Коментари Харесай

От последните минути! Камион на БКС блъсна „Пежо“ на оживен булевард във Враца, трафикът е затруднен /снимки/

Зрелищна злополука затруднява трафика по многолюден бул. във Враца, видя първо организация BulNews.bg. Камион на БКС е блъснал кола, ръководена от възрастен мъж.
Инцидентът е станал преди минути на бул. „ Васил Кънчов “ след бензиностанция „ Лукойл “ в посока към автогарата. Камион на комуналното сдружение БКС идвал откъм надлеза при КАТ и въртял кръговото. Той обаче бил засечен от лек автомобил „ Пежо “ с врачанска регистрация, който излязъл откъм бул. „ Мито Орозов “.
Шофьорът на общинското возило спрял да пропусне колата, след което траял по пътя си зад нея. Дядото зад кормилото обаче още веднъж го засякъл и този път служителят на БКС не съумял да реагира в точния момент. Той блъснал автомобила в дясната част, при което той се завъртял и се забил в защитната ограда до шосето.
За благополучие потърпевши няма. От удара са нанесени обилни материални вреди по двете транспортни средства и по загражденията. По пътя има голям брой разпилени чаркове и изтекло масло.
На мястото дойде екип на полицията, който да документира случая. На водача на БКС е взета проба за алкохол, която била негативна.
Трафикът в региона е усложнен.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР