Зов за помощ от Шумен. Младеж се нуждае от подкрепа,

...
Зов за помощ от Шумен. Младеж се нуждае от подкрепа,
Коментари Харесай

Зов за помощ: Младеж се нуждае от подкрепа, за да се възстанови след катастрофа


Зов за помощ от Шумен. Младеж се нуждае от поддръжка, с цел да може да се възвърне след претърпяна тежка злополука. Скъпоструващото лекуване в Германия е непостижимо за фамилията му.

Николай Чолаков към този момент четири години се бори за пълностоен метод на живот. Макар и прикрепен към инвалидна количка младият мъж не стопира да бъде деен, да тренира и да се стреми към възобновяване.

Снимка: Редакторски екип


„ Аз съм доста мощен душевен. Шансът да се предам е нулев. Въпросът е че постепенно става, само че няма да се предам, ще реализира задачата си – аз съм убеден в това “, безапелационен е Николай.

Възстановяването минава през рехабилитация в немска клиника. Процедурата е скъпа – към 75 000 евро.

В поддръжка на Ники започва благотворителна акция, към която се причислява и боксовата звезда Тервел Пулев. Той и други спортисти провеждат благотворителен търг.

„ Има относително много положителни прогнози за лекуването ми и дават късмет да ме изправят на проходилка след тримесечно лекуване, което е може би най-хубавото нещо, което съм чувал до момента “, споделя той.

„ Тази вяра е живот - да си продължа образованието, тъй като съм студент ветеринарна медицина, да си завърша, да работя, да съм като естествен човек “.

Младият шуменец благодари на всички, които го поддържат в битката му за възобновяване и с непреклонен дух, споделя че е убеден, че ще успее още веднъж да стъпи на крайници.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР