Зоната с размери на пощенска марка между мъжките тестиси и

...
Зоната с размери на пощенска марка между мъжките тестиси и
Коментари Харесай

Как да бъде докосвано петното на мъжа, за да свърши бързо?

Зоната с размери на пощенска марка сред мъжките тестиси и задника е известна по няколко метода.
Физиологичният или медицински термин за региона е перинеум, само че най-честият диалект е „ петното”, което е мощно ерогенна област. Това несъмнено е зона, с която желаете да се запознаете, макар окосмяването (мъжете постоянно не бръснат там) и изпотяването. Заради близкото си разположение до тестисите и бедрата може да има тъничък пласт пот, сперма или смазка върху него.
Как да допираме „ петното”, с цел да го докараме стремително до оргазъм?
Има няколко метода.
Първият е корав масаж. Мъжете обичат да си пипат топките, със здрав захват и леко повдигнати във въздуха. На вас ви се пада достойнството да ги погалите и деликатно да ги подръпнете.
Направете това няколко пъти, по-късно преместете пръстите си обратно към перинеума. Продължавайки да държите тестисите в дланта си, натиснете „ петното” - първо леко, по-късно мощно. В идеалния случай бихте създали и едно фелацио дружно с галенето на тази област. Това евентуално ще го накара да реализира оргазъм.
Говорейки за оргазми, това е моментът, в който „ петното” би трябвало да бъде включено интензивно в играта
Както и да го вършиме - орално, вагинално, анално - ще усетите по какъв начин той доближава кулминационната точка, до момента в който натиска ръката ви върху перинеума си. Масажирайте го крепко. Не го щадете.
Заради всички нерви, които минават през перинеума, той евентуално ще доближи кулминационна точка по-наситено, след като и да било. Най-вероятно е да ви помоли да спрете.
Докато прави това, отпуснете натиска. Това ще му помогне да се съвземе от тежката кулминационна точка.
Много мъже също полудяват за орална стимулация на тази област.
Засмучете топките на своя патньор и употребявате ръката си, стимулирайки члена му. Не забравяйте да наблюдавате линията от задната страна на тестисите му до неговото леке с език.
Както и да наричате тази зона, направете я част от вашия полов репертоар. Вашият мъж ще ви благодари.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР