Зодия Водолей има своите недостатъци, като един от тях е

...
Зодия Водолей има своите недостатъци, като един от тях е
Коментари Харесай

Недостатъци на зодия Водолей

Зодия Водолей има своите дефекти, като един от тях е присъщата за хората от този зодиакален знак линия да преливат от пусто в празно.

Те са в положение да прекарват цели дни надалеч от действителността, когато се постанова да свършат нещо, и измислят какви ли не оправдания за това, че не са изпълнили обещанията си.

Родените под този знак имат прекомерно доста хрумвания, които се пробват да осъществят, и най-после се получава, тъй че не могат да създадат даже едно нещо до дъно. Водолеят е генератор на хрумвания, само че не е добър реализатор, по тази причина е добре той да работи в тандем с някого, на който му се отдава елементарно да извършва хрумвания.

Вижте още от минусите на Водолеите.

Водолеят има проблеми с връщането на заеми

Той елементарно може да убеди някого да му заеме някаква сума, само че по-късно изпитва неприятно възприятие от това, че би трябвало да ги върне и постоянно се пробва да избегне това. Дори да върне взетото назаем, Водолеят се усеща доста зле, все едно подарява свои пари на някого.

Зодия Водолей постоянно нарушава обещания

Водолеят постоянно нарушава обещанията си, тъй като постоянно поема повече задължения, в сравнение с е в положение да извърши. Той не е от най-хубавите чиновници, защото избира да свърши малко работа небрежно и по-късно да протака останалата част от уговорката, с цел да наподобява ангажиран.

Водолеят си пада клеветник

Сред минусите на Водолея е склонността му да взе участие в интриги. Той не щади в това отношение и околните си хора, даже и обичания си човек. За родените под този знак интригите са част от заниманията в живота и те им се отдават с огромно наслаждение.

На Водолей не се споделя какво да прави

Водолеят не обича да му се споделя какво да прави, това е в положение да го вбеси. Той счита, че е наясно с всичко и желае да дава инструкции, а не да ги извършва. Ако сътрудникът на Водолея се пробва да го трансформира, това няма да свърши добре и връзката им ще завърши доста бързо.

Зодия Водолей издава секрети на близки

 Клюки

Не е необичайност Водолеят да издава тайните на близки хора пред съвсем непознати, единствено с цел да му извърнат внимание. Водолеят обича да научава тайните на хората и за тази цел може да употребява и непозволени способи, без да се тормози, че ще го заловен.

Вижте още 20 отличителни черти на зодия Водолей.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР