Зодиите, които дават на мама да им се меси във

...
Зодиите, които дават на мама да им се меси във
Коментари Харесай

Зодиите, които дават на мама да им се меси във връзката

Зодиите, които дават на мама да им се меси във връзката. За хората от тези знаци е трудно да се дистанцират от фамилията, в което са израснали. 

Има персони, за които е доста мъчно да се дистанцират от своите родители, даже когато към този момент са основали свое лично семейство.
До някаква степен те се тормозят,
че могат да бъдат отхвърлени, в случай че заемат позиция против околните си. Обикновено този вид хора в никакъв случай не съумяват да открият ясни граници с членовете на фамилията си, което в последна сметка може да усложни много персоналния им живот.
Тези хора може да са прекомерно привързани
към единия си родител (ако са отгледани единствено от него), да са подвластни финансово от роднините си или да им се усещат длъжни по някаква причина. Има няколко зодиакални знака, които са склонни да се усещат по-несигурни в любовта и те по-често се обръщат към родителите си за поддръжка и одобряване,
което пък по-скоро води до фамилна драма.
Обикновено допускането на вмешателство във връзката от страна на свекъри и тъстове може да повлияе отрицателно на сантименталните връзки в двойката.
Партньорите в действителност не осъзнават,
че това вмешателство от страна на родителите им съвсем постоянно има негативно влияние върху персоналните им взаимоотношения.

А ето и кои 4 зодии най-често разрешават на родителите си да се месят във връзката им:
Телец
Поради желанието си за непоклатимост, надеждност и мощно възприятие за сигурност, за Телците от време на време е огромно предизвикателство да се дистанцират от своите родители. Дори откакто към този момент са независими и в сериозна връзка.

Хората от този знак най-често разрешават на най-близките членове на фамилията си да въздействат. Както на връзката им, по този начин и на избора им за сътрудник като цяло. Телците по-често биха застанали на страната на родителите си, в случай че сред тях и колегата им възникне спор.

По този метод те желаят да покажат почитание към дома, в който са израснали. И към хората, които са ги отгледали, макар че това може доста да нарани сърцето им.

Истината е, че Телците най-трудно могат да поддържат здравословен баланс в връзките сред родителите и половинката си, тъй че всички да са удовлетворени. И най-често попадат в обстановката да се намират „ сред чука и наковалнята “.
Близнаци
Близнаците са известни със своята еластичност, адаптивност и отзивчиви умения. Но те могат да имат проблеми с образуването и спазването на съществени задължения. Което най-вече ги спъва в задачата им да се отделят изцяло от фамилията, в което са израснали и да основат и/или провеждат свое лично семейство.

Още при първия зародил спор сред половинката им и техните родители (дори да е лек), Близнаците към този момент усещат напън и се усещат обезпокоени и притиснати от събитията. В подобен миг те по-скоро желаят да изоставен „ престрелката “ допустимо най-скоро.

После ще застават ту на страната на единия лагер, ту – на другия, без да могат да си изберат ясна позиция. За тях е мъчно да намерят баланс сред фамилията и връзката си заради това, че все им се коства, че другите ги нападат от засада.
Дева
Семейната драма в живота на Девата от страна на родителите ѝ може да се трансферира в нейните сантиментални връзки, засягайки динамичността сред нея и нейния сътрудник.

Например в случай че в фамилията на Девата е имало невярност, доста е допустимо тя да придвижи този неправилен модел в личната си връзка. Или пък да страда от голяма ревнивост. Като перфекционист и изчерпателен знак, Девите може да имат прекомерно огромни упования както към себе си, по този начин и към половинката си.

Затова, в случай че родителите на Девата изпитват напрежение между тях, това от време на време може да накара Девата да стане прекомерно ангажирана с техните проблеми. И да внесе този стрес в личната си връзка.

Склонността на хората от този знак да бъдат прекомерно сериозни към всичко, може също по този начин да ги накара да виждат прекалено много негативите във връзката си. Вместо да се концентрират върху позитивите ѝ.
Скорпион
Скорпионите също могат да бъдат повлияни от драмите сред личните си родители в връзките си със своя сътрудник.

Личностите от този воден знак са известни със своите мощни страсти. С надълбоко вкоренените си пристрастености и със мощното си възприятие за преданост.

Именно последното може да ги затрудни да се дистанцират от въздействието на родителите си. При спор сред родителите на Скорпиона и неговата половинка, той по-скоро ще откри метод да откри мир допустимо най-бързо. Но няма да се застъпи за колегата си, от време на време пренебрегвайки възприятията му.

Хората от този знак би трябвало да се опитат да подхващат стъпки за ефикасна връзка с колегата си. И да слагат ясни граници сред новото си семейство и своите родители. Осбено в случай че желаят да предпазят връзката си от бъдещи фамилни драми.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР