Знаменитостите от цял свят са съкрушени от смъртта на кралица

...
Знаменитостите от цял свят са съкрушени от смъртта на кралица
Коментари Харесай

Звездите за Лилибет: Със или без корона, тя бе олицетворение на благородството!

Знаменитостите от целия свят са съкрушени от гибелта на кралица Елизабет II.

Елтън Джон, който е отдаден в рицарско звание от Нейно кралско височество през 1998 година, съобщи в изказване в Инстаграм, че дружно с цяла Англия е " надълбоко тъжен " от кончината на кралицата в четвъртък.

" Тя беше вдъхновяващо наличие и преведе страната през някои от най-великите и най-мрачните ни моменти с прелест, благовъзпитание и същинска грижовна топлина ", добави артистът на " Candle In the Wind ", който имаше близко другарство с починалата принцеса Даяна. 75-годишният Джон също по този начин означи, че кралица Елизабет е била " голяма част " от живота му от " детството до през днешния ден ", и заключи: " Тя ще ми липсва доста ".
   View this post on Instagram

 

Британецът Ози Озбърн, който свири на юбилея на кралицата през 2002 година, също се включи в обществените мрежи, с цел да изрази съболезнованията си. " Скърбя дружно с моята страна за кончината на нашата най-велика кралица ", написа 73-годишният рокер от Black Sabbath в Туитър в четвъртък. " С натежало сърце споделям, че е опустошителна мисълта за Англия без кралица Елизабет II "
   View this post on Instagram

 

Хелън Мирън, която завоюва " Оскар " за превъплъщението си в облика на кралица Елизабет във кино лентата " Кралицата " от 2006 година, отдаде респект в обява в Инстаграм. " Гордея се, че съм изиграла Елизабет ", написа тя. " Скърбим за една жена, която, със или без корона, беше въплъщение на благородството. "
   View this post on Instagram

 

В личен пост в Инстаграм Виктория Бекъм повтори какъв брой " необикновено печален " е този ден за всички, които са обичали дългогодишния монарх. " Днес е извънредно печален ден освен за нашата страна, само че и за целия свят. Дълбоко съм натъжена от кончината на обичания ни монарх, Нейно Величество Кралицата ", написа някогашната спайска. " Тя ще бъде запомнена с непоколебимата си честност и работа и мислите ми са с кралското семейство в този необикновено печален миг. "
   View this post on Instagram

 

В Съединени американски щати актрисата Дженифър Гарнър разгласява фотография на младата кралица Елизабет и написа в Instagram: " Каква елегантна, невероятна жена.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР