Знаменитият анимационен филм на Дисни "Замръзналото кралство", появил се на

...
Знаменитият анимационен филм на Дисни "Замръзналото кралство", появил се на
Коментари Харесай

Кошмарът на едно семейство с куклата на принцеса Елза и злия дух в нея

Знаменитият анимационен филм на Дисни "Замръзналото кралство ", появил се на екраните през 2013 година, стана толкоз известен, че бизнесмените незабавно пуснаха милиони кукли на героите от приказката. Сред тях е и принцесата Елза.
Именно такава красива кукла американски родители от Хюстън са подарили на щерка си Емили. Куклата освен била доста привлекателна, само че и механическа: тя е могла да споделя обособени изречения и дори да пее (на британски език). За задачата е било задоволително да се натисне съответното копче.

Но.. в този свят всичко все в миналото се поврежда. След година-две куклата престанала изобщо да реагира на натискането на копчетата (видимо батериите се изтощили, с промяната им не била планувана в структурата на играчката).

След известно време куклата внезапно почнала да приказва и да пее без никакво натискане на копчето. При това на испански език.

Въпреки това, Емили, която доста обичала своята кукла, по никакъв начин не желала да се разделя със своята играчка. Затова майка ѝ Мадония търпяла тази, съгласно нея, проклетата кукла, в която очевидно се е било вселило нещо.

През декември предходната година обаче куклата, толкоз мощно се "била разкрещяла " през нощта, че съумяла дотам да изплаши дамата, че тя да я изхвърли на бунището без всякакво координиране с детето си.
Седмица по-късно обаче Мадония бръкнала в чекмеджето на дивана и сърцето ѝ едвам не спряло от боязън: там тя видяла проклетата кукла и, както се оказало, тя с живи очи гледала към нея.

Този път с унищожаването на загадъчната кукла се заел бащата на Емили. Той я пъхнал в няколко чувала за отпадък, които по-късно изхвърлил в контейнера за отпадък и даже наблюдавал по какъв начин боклукът бил извозен от боклукджийския камион.

След това фамилията облекчено си поело мирис и отпътувало към различен град, където да отпразнува коледните празници.

Те даже не споменавали загадъчната кукла, само че когато се върнали... Емили внезапно видяла куклата си да лежи до дома им. Куклата деликатно била седнала, опирайки се на стената и като че ли гледала своите притежатели с упрек.


Мадония не знаела какво да прави в дадения случай, само че решението се показало единствено. Малко след този случай тя изпратила куклата на Крис Хоган - другар на фамилията, който живее в щата Минесота, предложил им самичък да им помогне за решаването на казуса.

Въпреки известните подозрения, играчката пристигнала при Хоган и той я заселил в своя джип. Засега принцеса Елза се вози в джипа, не беседва и не пее, само че мъжът твърди, че в случай че тя му скрои някакъв номер, той ще откри метод да се избави от нея един път вечно.

Някои консуматори в мрежата, където Мадония разгласява своя роман, считат, че Хоагн е прекомерно самонадеян. За да се избави от куклата, в която явно се е вселил духът на испанка, той ще би трябвало да откри някои, който, както той самият, желае да вземе непринудено при себе си това "съкровище ". В противоположен случай куклата ще продължава да се връща и то все по-силна и нападателна.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР