Знам какво е да се събуждаш всеки ден и да

...
Знам какво е да се събуждаш всеки ден и да
Коментари Харесай

Новата година – време да започнете нова глава в живота си

 2019-година

Знам какво е да се събуждаш всеки ден и да правиш едно и също, задавайки си въпроса за какво го правиш. Животът ти наподобява на неприятен филм на повтаряне. Всичко, което правиш, е това, което се изисква от теб, и даже си спрял да мислиш за нови фантазии, тъй като усещаш, че не можеш да ги постигнеш.

Въпреки че толкоз дълго се чувствате непотребни в своя живот, е време да се измененията. Настъпи време за нова глава и вие ще сте тези, които ще я напишете.

Няма потребност към този момент да прекарвате моменти в безсънен сънн, тъгувайки по дните, когато най-накрая ще съумеете да се разсъните и да изпитате живота подобен, какъвто сте го мечтали. Дойде време да започнете идната глава и няма потребност да вършиме това, което не желаете!

Разбира се, може да има и проблеми Но повече не би трябвало да живеете по непознати стандарти. Вашата нова глава ще е отдадена на вашите най-големи стремежи. Ще рискувате и ще поемете следствията, положителни или неприятни. Каквото и да се случи, знайте, че се намирате на верния път, тъй като следвате сърцето си.

Ще извлечете доста уроци. Може би ще се страхвуате да започнете. Но колкото по-рано започнете, толкоз по-бързо ще откриете за себе си всичко, което има в този свят. Родени сте, с цел да живеете с геройство и мощ.

Следващата глава е отдадена на Върховен административен съд. Вие не сте тук, с цел да пишете непозната история или да се радвате на някой различен. Време е да се свържете с вътрешното си аз и да извършите всичко, което сте отлагали дълги години.

Настъпи време да се забавлявате. Време да се смеете. Време да повярвате, че всичко е допустимо. Но преди да започнете да пишете историята си, се запознайте с тези правила:

1. Миналото остава в предишното

Ако смятате да пишете нова глава, би трябвало да се концентрирайте върху сегашното. Не можем да открием нещо ново, в случай че непрекъснато гледаме обратно.

2. Токсичните хора не вземат участие в тази глава 

Независимо дали става въпрос за обиждащи членове на фамилията, някогашни любовници или остарели някогашни другари, настъпи моментът да се сбогувате с хората, които ви наскърбяват и ви карат да се съмнявате в себе си. Времето ви е скъпо и влагайте сила единствено в тези връзки, които имат смисъл в живота ви.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР