Знаете ли причината за дългата и блестяща коса на жените

...
Знаете ли причината за дългата и блестяща коса на жените
Коментари Харесай

Искате красива и блестяща коса като на холивудска звезда? Ето коя е тайната съставка!

Знаете ли повода за дългата и блестяща коса на дамите в тропическите крайбрежни райони? Да, това е кокосово масло. Жените в тези райони на света употребяват кокосово масло за косата си съвсем всекидневно. Това компактно масло оказва помощ за бърз напредък на косата и прави косата ви неотразима.

Кокосовото масло също по този начин е доста дейно и за намаляването на протеиновите загуби, които могат да доведат до разнообразни непривлекателни или нездравословни последици за вашата коса. Това е и главната причина, заради която кокосовото масло се употребява като съществена съставна част в органичните био артикули за грижа за косата и изключително при тези борещи се с по този начин неприятния пърхот.

Най-хубавото е, че тази магическа съставна част се употребява извънредно елементарно в домашни условия. Единственото, което би трябвало да извършите, е да закупите кокосово масло и да нанесете част от него върху дължините на косата си или да забъркате маска за коса като с изключение на кокосово масло добавите и разнообразни витамини.

Кокосово масло е отличен кондиционер и оказва помощ за повторното израстване на повредената коса. Той също обезпечава главните протеини, нужни за подхранването и лекуването на повредения косъм. Ако постоянно масажирате главата с кокосово масло, можете да сте сигурни, че скалпа ви няма да има пърхот, даже в случай че е хронично изсъхнал.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР