Знаете ли коя е най-голямата забележителност в район Студентски“?“Това попита

...
Знаете ли коя е най-голямата забележителност в район Студентски“?“Това попита
Коментари Харесай

Васил Терзиев: Коя е най-голямата забележителност в район „Студентски“? Дупката

„ Знаете ли коя е най-голямата забележителност в регион „ Студентски “? “

Това попита претендентът за кмет на София, повдигнат от Политическа партия, Демократична България и „ Спаси София “ Васил Терзиев. И самичък си отговори:

„ Дупката. “

Става въпрос за голям ров, „ който се появи доскоро повече от две години, само че към този момент води собствен личен живот. “

„ На това място трябваше да има жилища, състезателен център, магазини, офиси, подземни гаражи, но… действителността е друга.

Абсурдът ражда освен нов градски фолклор, само че и големи проблеми за всички в региона. Гигантските всекидневни тапи изнервят водачите “, споделя още Терзиев.
Какви са решенията?
„ Това ще бъде един от целите ми, с който ще се заема още първите дни, когато встъпя в служба “, е безапелационен Еней Енчев, кандидат-кмет на регион „ Студентски “, Обединени за София.

„ Дупката “ стана нарицателна за „ Студентски “. Като предстоящ кмет на София считам, че ще работим дружно с районните администрации и да решим освен този проблем, а да стартираме да запълваме всички дупки в града - и по улиците, и от сходни противозаконни градежи, и във финансите, и в разпоредбите, които се отнасят за всички нас. Така ще можем да живеем в един по-уреден град “, приключи Васил Терзиев.



КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР