Знаете ли какво е „белфи”? Нещо като „селфи”, но в

...
Знаете ли какво е „белфи”? Нещо като „селфи”, но в
Коментари Харесай

Историята на кралицата на „белфито”, която ще ви смае с апетитно и много тренирано дупе

Знаете ли какво е „ белфи”? Нещо като „ селфи”, само че в светлината на прожектора влиза не лицето, а… дупето. А знаете ли коя е Кралицата на „ белфи”-то? Представяме ви Джен Селтър!

Публикация на английското издание „ Телеграф” я дефинира като една от най-високоплатените интернет звезди. Американката изкарва 10 хиляди $ от рекламодатели за всяка своя обява в обществената мрежа „ Инстаграм”. Последователите и са към този момент 12 млн. души, което я прави с една от най-големите почитател бази в обществените мрежи. Причината - усилени тренировки във фитнеса и по специално… дупето ѝ.

„ Имах още един профил в „ Инстаграм”, който се споделяше „ Мотивация за фитнес”. Там си качвах фотосите от фитнес залата и никой не знаеше, че съм аз. Личния ми профил беше повече за семейство и другари, беше стеснен за тях. Всичките фотоси, които качвах във фитнес профила, внезапно се появиха на доста места в интернет пространството. Тогава започнах да поставям името си на тях. Реших да направя персоналния си профил обществен. Казах си: „ Не ми пука какво мислят хората! Не ми пука какво ще кажат приятелите ми! Ще го направя!”. И започнах да качвам странните фитнес фотоси на персоналния си профил.”, споделя Джен за първите си стъпки в новото занятие.

Тези рокли са толкоз зашеметяващи, че самата Пепеляшка би поискала да отиде с тях на бала (СНИМКИ)

С възходящата известност идва и големият интерес от рекламодателите. Родената в Ню Йорк американка не разкрива тъкмо какъв брой печеливш е бизнесът ѝ, само че съгласно специалисти в региона една нейна обява генерира доходи от близо 40 000 $.

„ Първо бях част от платформата просто за занимание, поради моята пристрастеност. Никога не съм мислила да изкарвам пари от това. Правих го за развлечение, до момента в който работих във фитнеса. Тогава беше същинско, парите нямаха нищо общо. Сега доста хора стартират да го вършат, тъй като виждат парите. Въпросът е: харесва ли ти в действителност или слагаш подправена корица?”, пита тя. Джен споделя, че към 65% от почитателите ѝ са мъже, макар че изявленията ѝ са ориентирани основно към нежния пол.

Тя си взе „ Кока-кола” и я изсипа в тигана. После се случи нещо необикновено!

„ Моята цел е да въодушевявам дамите, несъмнено и мъжете. Един мъж може да получи мотивация да върви да тренира, откакто гледа фотосите ми. Аз не съм секси, усещам се по-скоро като съседското момиче”, изненадва всички тя с това самопризнание.
Кой обаче владее сърцето на тази хубавица? Оказва се, че за обич няма време!

„ Постоянно работя. Работата идва преди всичко на този стадий. Искам да построя бизнеса си, да бъда фокусирана и да си сътворявам мемоари от пътуванията по целия свят. Ако срещна верния човек – супер”, усмихва се Джен.





Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР