Знаете ли, че силата на човек е в неговото име?

...
Знаете ли, че силата на човек е в неговото име?
Коментари Харесай

Тези 7 женски имена са изключително красиви и заслужават отново да са на мода

Знаете ли, че силата на човек е в неговото име? Кръщавайки своите наследници, ние им даваме еднаквост. Изборът на име е доста значим и специфичен. Добре е да сме осведомени със смисъла на самото име и да усетим силата, която то носи.

За страдание доста от най-красивите женски имена са към този момент забравени. Време е обаче да ви ги напомним и те още веднъж да станат съвременни.

Ето ги и тях:

1. Албена;

Това е едно от най-красивите имена, което значи планински божур. Дамите, които са притежателки на това име, честват имен ден на 28 март.

2. Гергана;

Още едно прелестно име, което напоследък бива забравено. То обаче е толкоз звучно и пленяващо, че заслужава още веднъж да бъде на мода. Дамите с това име честват на 6 май.

3. Невена;

Това име произлиза от цветето невен и значи неувяхване. То е нежно и като, че ли се усеща благоухание, до момента в който го произнасяме.
Не е за поверие, само че ТЕЗИ 5 женски имена може да разбият семейство
Разбира се, няма по какъв начин да знаем коя жена може да е възможна заплаха за разрушение на брак и любовни връзки, само че пък има някои женск...
Прочети повече
4. Рада;

Красиво българско име, което значи наслада. Жените честват на 8 ноември. Те са пламенни и имат податливост към литературни и музикални изяви. Те са артистични и постоянно се пробват да отстраняват споровете.

5. Мария;

Това е едно от най-древните имена и значи обичана. Името е измежду най-красивите. За страдание в последно време бива забравено, а не е редно. Дамите честват на 15 август.
Жените с тези имена са неземни хубавици и пленяват всеки
Знаете ли, че името не е просто една дума, то е нещо сходно на психически портрет. То предопределя нашите ориси и с помощта на...
Прочети повече
6. Калина;

Името произлиза от растението калина, по тази причина носителките му честват на един от най-пъстрите празници, а точно Цветница.

7. Елена.

Името значи „ светла като слънце “. Жените честват имен ден на 21 май.

Помнете и кръщавайте децата си с тези имена. Нека не разрешаваме те да бъдат забравени!

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР