Знаете ли, че когато купувате възглавница, върху нея има дата?

...
Знаете ли, че когато купувате възглавница, върху нея има дата?
Коментари Харесай

Много хора се разболяват заради възглавницата си, ето какво е важно да знаете

Знаете ли, че когато купувате възглавница, върху нея има дата? Това е срокът на валидност на тази възглавница. Много хора не знаят, че се разболяват поради възглавницата си. Тя би трябвало да се пере от време на време и постоянно да й се поставя калъф. Ако третирате възглавницата си вярно, може да се употребява и след периода на валидност, само че въпреки всичко е целесъобразно да я сменяте след посочената дата. 

Как да проверим дали възглавницата ни е за промяна?

Домакиня показа своя елементарен трик за инспекция дали възглавницата ви е с изминал период на валидност и изясни за какво би трябвало да ги сменяте " на всяка година или две “, с цел да не спите върху нещо, което е цялостно с бактерии.

Шантел Мила от Мелбърн сподели, че въпреки и да не знаете, възглавниците имат период на валидност. 

" Възглавниците съдържат прахуляк, кожни кафези и масла, тъй че срокът им на валидност изтича след една до две години “, разгласява Шантел в TikTok, представена от bTV.

Ако имате синтетичен модел, той би трябвало да се сменя на всеки шест до 12 месеца, до момента в който в случай че имате възглавница с пух,сменяйте на всеки две до три години. Шантел споделя, че с цел да извършите теста на възглавницата си, е нужно да я сгънете на половина. Задръжте по този начин 30 секунди и пуснете. Ако тя незабавно се върне в предходната си позиция, то значи към момента не е време на я изхвърляте.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР