Знаете ли, че има естествен сироп, който може да ви

...
Знаете ли, че има естествен сироп, който може да ви
Коментари Харесай

Най-мощният лек: Подобрява паметта, зрението и слуха

Знаете ли, че има натурален сироп, който може да ви даде изгоди за вашето здраве? Също по този начин, този сироп може да ви помогне да избегнете задържането на течности, да се избавите от непотребните мазнини, даже спомага за възстановяване на паметта, слуха и зрението.

Сиропът оказва помощ да се избегне задържането на течности и оказва помощ да се отстраняват непотребните мазнини след ускорение на метаболизма, съчетано с разнообразни типове извършения. Ще бъдете сюрпризирани, тъй като след няколко седмици ще забележите, че стартирате да отслабвате.

Благодарение на това средство вие даже ще забележите усъвършенствания на паметта, слуха и зрението, тъй като това е източник, който е в действителност богат на витамини С, В1, В2 и В6. Също по този начин съдържа огромно количество желязо, калий, фосфор и магнезий.

Ползи от сиропа от хрян
Основната съставна част в този натурален сироп е хрянът. Сред значимите свойства е способността да форсира метаболизма. В допълнение, той може да помогне за възстановяване на бактериалната флора на нашия корем. В същото време е потребен при умствена и физическа отмалялост.

Невероятно потребен е, както за хора, страдащи от затлъстяване, по този начин и при артрит, задържане на течности, високо равнище на пикочна киселина, хипертония. Хората, които страдат от камъни в бъбреците или жлъчния мехур, също могат да употребяват тази рецепта.

Тъй като е богат на фибри и е с доста ниско наличие на калории, в допълнение към високите равнища на калий, той работи като натурален диуретик. В момента, когато се усилва количеството урина, той оказва помощ за унищожаване на течности от организма.

Необходими съставки:
– 4 лимона
– 3 супени лъжици мед
– джинджифил
– 2 супени лъжици канела на прахуляк
– хрян

Начин на подготвяне:
1. Първото нещо, което би трябвало да извършите, е да смесите хряна с джинджифила.
2. След това би трябвало да добавите сока от лимоните към сместа и да продължите да разбърквате.
3. Когато тези съставки се смесят, прибавете канелата и меда.

След като приключите, предлагаме сместа да се съхранява в ледник, в буркан или в стъклен съд с похлупак.

Трябва да консумирате по една лъжица най-малко два пъти дневно, постоянно преди главните хранения (обяд и вечеря).

Можете да консумирате това средство в продължение на към три седмици, след което да извършите отмора, при предпочитание повторете курса.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР