Знаете, че в Русия нямаме право да наричаме това, което

...
Знаете, че в Русия нямаме право да наричаме това, което
Коментари Харесай

Московски депутат зове: Хора, обединявайте се, само след няколко месеца ще бъдете нужни, за да променим Русия

Знаете, че в Русия нямаме право да назоваваме това, което се случвав война. За Путин в действителност това, което става, е мир. Разбира се, персоналното ми мнение е, че военните дейности би трябвало да се прекратят неотложно. Мирът е необходим неотложно и на Русия, и на Украйна.

Това разяснява Евгений Ступин, народен представител в московската Дума пред Навални лайф.

В момента обществото у нас е разцепено. Не са към момента доста хората, които задават въпроси за това какво става и за какво. Някой се пробва да пита, само че по този начин и не получава съответни отговори. Много се тормозят за стопанската система, за глобите. Но това не е болшинството от руснаците. Едва-едва сега се заражда такава наклонност - да питат. Но колкото и да са малко тези хора, ние още от в този момент би трябвало да работим с тях. Защото тези хора като брой ще се усилват. Санкциите, които се постановиха на Русия, ще доведат до милиони безработни. Само закриването на Макдоналдс ще остави без работа към 60 000 души. Тук не става въпрос за качеството на храната или за нещо друго, а за това, че хората ще останат на улицата без хоризонт, разяснява той.

Затова поучавам всички хора неотложно да си основат свои чатове, да опознаят съседите си, да опознаят хората в квартала си. Безработните да се събират, да вършат групи, профсъюзи, с цел да си търсят правата. В момента няма смисъл да се излиза на площада на митинги. Това сега няма да промени политическата обстановка в страната.  Но повярвайте ми това сдружаване на хора даже на най-ниско равнище доста скоро ще е нужно, тъй като точно по този начин може да се обърне политиката. Въпрос на време е, на месеци може би. Вярвам, че тъкмо по този начин ще стане. Скоро на дневен ред ще е политическата обстановка, че би трябвало нещо да се промени в страната и тогава единението на хората ще е от голямо значение, уточни той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР