Знаем, че много висши полицаи, съдии, прокурори са взимали до

...
Знаем, че много висши полицаи, съдии, прокурори са взимали до
Коментари Харесай

Бойко Станкушев: Висши полицаи, съдии и прокурори са взимали 20 000 лв. заплата от Петьо Еврото

Знаем, че доста висши служители на реда, съдии, прокурори са взимали до 20 000 лв. заплата на месец от Петьо Еврото. Това не идва от джоба на Петьо Еврото , това идва от замяна на цялата правосъдна система, от плячкосване на бизнеси, от извършване на политически поръчки. Това съобщи Бойко Станкушев.

Бойко Станкушев е публицист от Антикорупционния фонд, с чието следствие стартира разплитането на аферата " Осемте джуджета ".

Какво още сподели пред bTV обвързваният с „ Осемте джуджета “ Кристиян Христов, преди да го задържат

„ Убеден съм, че през цялата тази машина минават и избрани мощни ходове за дестабилизиране на България геополитически “, добави той.

„ Това ще остане само в историята – в един избран миг, на съответна дата, малко откакто нещо избухнало до колата на основния прокурор се стига до тежка колизия в най-високия етаж на прокуратурата, което значи, че има ужасно доста ползи там закопани “, сподели още Станкушев.

По думите му това не са единствено междуличностни връзки.

Единствено bTV разполага с фрагменти от ареста на Кристиян Христов

„ Още като започнахме да работим по този случай и по следващи случаи за нерегламентирано въздействие в правосъдната власт, стана ясно, че това, което Илия Златанов споделя и в следствие и синът му Явор Златанов удостоверява – това не е изолиран случай. Става въпрос за метод на работа. Мрежата, ръководена от Петьо Еврото, не е единствената мрежа за въздействие в правосъдната власт “, съобщи юристът на Антикорупционния фонд Лора Георгиева.

Станкушев описа и че Петьо Еврото персонално е заплашвал него и сътрудника му публицист Ники Стайков от Антикорупционния фонд.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР