Знаем, че годината на раждане играе важна роля в живота

...
Знаем, че годината на раждане играе важна роля в живота
Коментари Харесай

В коя година сте родени: Последната цифра от годината на раждане пророкува живота ни

Знаем, че годината на раждане играе значима роля в живота ни. Оказва се обаче, че доста значима е последната цифра.
Благодарение на нея може да се научи към коя естествена буря се отнасяте.
А от това зависят чертите на характера и ориста ви.
0 и 1 – Метал
Хората от тази буря обладават мощен темперамент и твърда воля. Те са самостоятелни, кардинални и сдържани. При тях постоянно има набелязана цел, от която в никакъв случай не отстъпват. Те постоянно се стремят към властта, разкоша и парите, което може да приключи зле.

2 и 3 – Вода
Тези хора се отличават с добрина и мек темперамент. Те са благи, обаятелни и умеят да състрадават на другите. Талантливи са във всичко. Добре намират общ език с всеки човек, при тях се получава всичко, с което се заемат, отлични другари и сътрудници са.

4 и 5 – Дърво
Хората, принадлежащи към тази буря, са уверени в себе си. Техният живот е написан по минути, постоянно с нещо са заети. Искат да видят всичко, което е допустимо, да отидат във всеки завършек на света. Никога не можеш да обвиниш човек от стихията на дървото в нарцисизъм. За другари и близки те са подготвени на всичко и постоянно ще се притекат на помощ в нужния миг.

6 и 7 – Огън
На тяхната сила може да завиди всеки, тя е просто неизчерпаема. Те са горещи и непостоянни. Спонтанните решения и недомислени дейности – това е най-големият им проблем. Често могат да станат жертва на своята несдържаност. Но са родени водачи, зад тях върви тълпата.

8 и 9 – Земя
Най-амбициозните и надеждни хора. Всяко тяхно решение е подробно взето и премислено, те в никакъв случай не работят непринудено. Заради това могат да се лишат от доста наслади, по тази причина рядко попадат в неприятности. Във всичко те са педантични: всичко при тях би трябвало да бъде по проект, по график. Тях ги плаши неизвестността.
Инфо: Ретро

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР