Знаехме, че ще бъде труден мач, успяхме да поведем, но

...
Знаехме, че ще бъде труден мач, успяхме да поведем, но
Коментари Харесай

Ясен Петров: Допуснахме много елементарен гол

" Знаехме, че ще бъде сложен мач, успяхме да поведем, само че допуснахме доста обикновен гол. Доста от играта не ни вървеше, изключително в средата на терена ", съобщи националният селекционер Ясен Петров след тъждество със Северна Македония на старта на Лигата на нациите.

В Разград " лъвовете " поведоха с гол на Кирил Десподов, само че позволиха изравнително попадение след почивката за крайното 1:1. " Може би не ни стигнаха силите, нямам пояснение, само че те са един отракан тим, който съумя да се възползва по най-хубавия метод от нашата неточност. Нещата не се получиха, както ние мислехме. Видяхте, че в средата на терена имахме проблеми, само че за мен тук има един психически проблеми, бяхме плахи. Не мога да кажа, че нашите футболисти не са желали, може би една концепция прекалено много искахме, тъй като допуснахме доста механически неточности. Нашето предпочитание беше да победим, не се получи през днешния ден. Наложи се да създадем някои промени, дори през днешния ден имахме дебютант, доста младо момче. Не се гради елементарно един тим. Един тим се гради мъчно, както Македония е построила тим, който сега израства ", разяснява Петров след срещата.

" Утре би трябвало да възстановим футболистите, да забележим дали нямат някакви проблеми. Имаме трима контузени футболисти, уповавам се, че те ще се оправят. Имаме една точка и още пет мача, в които би трябвало да вземем максимума, би трябвало да намерим пътя към успеха. От позиция на предпочитание, аз съм доста удовлетворен. От позиция на футбол, има още доста какво да се желае. Хората ни поддържаха и не бяха отрицателно настроени след дуела. Ние би трябвало да ги зарадваме в неделя. Не ни е писано да ни е елементарно. Правим всичко, което е по силите ни, и нека да се получи ", добави той. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР