Знаех, че ще ни е трудно да повторим представянето от

...
Знаех, че ще ни е трудно да повторим представянето от
Коментари Харесай

Саутгейт: Доволен съм от играчите, трябваше ни повече класа в атака

" Знаех, че ще ни е мъчно да повторим представянето от мача с Иран. Доволен съм от отдадеността на играчите, само че в нахлуване ни трябваше повече класа ", разяснява селекционерът на Англия Гарет Саутгейт след нулевото тъждество със Съединени американски щати във втория мач на отбора от Мондиал 2022.

" Трите лъва " бяха беззъби в офанзива, само че се пребориха за точката, която ги оставя преди всичко в група В и с отлични шансове да продължат към осминафиналите. " Показахме издръжливост и се защитавахме сполучливо против противник, който непрекъснато ни поставяше напрегнат, само че не успяхме да ги отворим и да създадем чисто състояние. Нямахме същата искра в офанзива, само че това се случва в такива шампионати. Няма по какъв начин да прегазим всички тимове на Световното, има и такива вечери, в които би трябвало да покажеш разнообразни качества, с цел да постигнеш резултат ", сподели Саутгейт след дуела.

" Днес взехме точка, която ни слага в доста добра позиция за излизане от групата. Ако спечелим последния си мач, ще приключим първи. Първата цел е да излезеш от групата и би трябвало да го направиш за три мача. В последните два шампионата успяхме да го създадем за два мача, само че не нереалистично да се чака постоянно да е по този начин ", добави треньорът на Англия.

В последния си мач от група В Англия се изправя против Уелс във вторник, 29-ти ноември, от 21:00 часа. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР