Зловещо: Бруталният сериен убиец в Кипър е българин Водолаз извади

...
Зловещо: Бруталният сериен убиец в Кипър е българин Водолаз извади
Коментари Харесай

Ужас! Убиецът от Кипър криел телата на жертвите си във...

Зловещо: Бруталният сериен палач в Кипър е българин

Водолаз извади от изкуствено езеро в Кипър куфари, които по информация на полицията съдържат разлагащи се остатъци на 4 дами, считани за жертви на кипърския боен, който призна, че е умъртвил седем чужденки - пет дами и две девойки, съобщи Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Водолазът беше облечен в предпазено облекло заради високото равнище на токсичност на езерото, част от изоставена шахта на медна мина.

Властите оповестиха, че 35-годишният боен е споделил на проверяващите, че е поставил телата на някои от жертвите си в куфари и ги е хвърлил в езерото. Така през днешния ден бяха извадени останките от четири тела.

Съдът продължи през вчерашния ден ареста на военния с още осем дни.

Заподозреният бе задържан предходната седмица, откакто в изоставената шахта бе открито тялото на филипинка, в резултат на което стартира широкомащабно следствие. То откри, че множеството убити са азиатки, пристигнали да работят в Кипър. Смята се, че е убита и дъщерята на една от тях.

Случаят е същински потрес за страната, локални хора проведоха бдение в памет на жертвите и упрекнаха управляващите, че не са разследвали в точния момент закононарушенията, тъй като ставало дума за чужденки. Мъж описа, че е подал сигнал за изчезнали дами, само че вместо служителите на реда да се заемат със случаите, почнали да ревизират него. Опозицията даже изиска оставки.

Засега не са ясни претекстовете на офицера да извърши жестоките убийства.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР