Зловещи подробности за ужаса в Тервел разкриха разследващите. Градът е

...
Зловещи подробности за ужаса в Тервел разкриха разследващите. Градът е
Коментари Харесай

Зловещи подробности за ужаса Тервел

Зловещи детайлности за ужаса в Тервел разкриха проверяващите. Градът е в потрес след  убийството на 45-годишна жена, открита на улицата от минувачи. Заподозрян и търсен за зверството е 51-годишният строител Фаредин Мемиш Ахмед.

Мехмед е имал възбрана да приближава жена си. Спрямо него е била издадена ограничаваща заповед през 2017 година, а за нарушаването й той към този момент е бил глобен един път - с санкция, заяви окръжният прокурор на Добрич Радослав Бухчев.

Преди да откри гибелта си 45-годишната жертва и някогашния й мъж имали два диалога. След което двамата се срещнали на ул. " Черно море ". Там сред двамата избухнал скандал, който съгласно проверяващите е довел до убийството. Жертвата е била пребита до гибел. По неофициална информация дамата е убита с камък. Няколко минути по-късно минувачи подават сигнал, че на улицата лежи мъртвец.

На изходите на Тервел и Добрич са сложени полицейски КПП-та, а влизането и излизането става с пропускателен режим. Такива има и във Варна.

" Към сегашния миг се правят редица оперативно-издирвателни мероприятия. Ангажирани са престъпната работа от ОД на Министерство на вътрешните работи, наред с другите оперативни служащи от районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи -Тервел. В помощ на локалната полиция е и контингент от Жандармерията във Варна. Провеждат се заградителни мероприятия ", сподели прокурор Бухчев.

От думите му стана ясно, че има и видеозаписи на придвижването на някогашните съпрузи малко преди убийството. " Престъплението е осъществено с особена свирепост ", разкри окръжният прокурор.

Фаредин Мемиш Ахмед е строителен служащ на повикване. Има присъди отпреди 1995 година.

Наказанието е от 15 до 20 години отнемане от независимост, пожизнен затвор или пожизнен затвор без право на подмяна.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР