Злоупотреба на прокуратурата е това. Материали от МВР до специализирана

...
Злоупотреба на прокуратурата е това. Материали от МВР до специализирана
Коментари Харесай

Бойко Рашков показа документ: Досъдебното производство към Асен Василев е политически акт на прокуратурата

Злоупотреба на прокуратурата е това. Материали от Министерство на вътрешните работи до профилирана прокуратура няма.Нищо няма да излезе от това произвеждане, добави той.

Той разяснява и ареста на Борисов, Горанов и Арнаудова: Първо доказателство - от от съдружие БОЕЦ, второ от един човек в Дубай, трето - отчет на Агенция за финансова ревизия за 559 млн. лева Тези пари не са влезнали в хазната. И прокуратурата е направила всичко допустимо да не завърши това произвеждане. И говорителката на прокуратурата споделя, че търсенето на отговорност от някогашния финансов министър била следствена загадка, разкри Рашков.

Тези неща, които акцентирах, не са ли задоволително за необходимост на ареста. Всеки без да се споделя Борисов или Горанов ще бъде притеглен към отговорност за тези неща. Или прокуратурата е чадърът за тези неща. За тях отмъщение и досега няма. А е установено, че нашата страна е ощетена от половин милиард., уточни той.

Не избързахме с ареста, дори се забавихме. При обиските не са открити движимости и предмети с директно отношение по въпроса. Но е намерено, че Севда Арнаудова е следяла доста деликатно какво е правил Божков, това е изводът на служителите на реда, сподели още Рашков.

Кой каквото е надробил да си го сърба. Но се наслушах на глупости от прокуратурата, че не може да бъде разпитан. Да прочетат Наказателно-процесуален кодекс. Законът споделя ясно и тъкмо какво би трябвало да се направи, изясни министърът.

Тези лица би трябвало да понесат отговорност, не споделям каква, безапелационен бе Рашков.

Както доста други случаи на злоупотреби и обири на ГЕРБ, които не стигнаха до правосъдна зала, по този начин ще потъне и този случай. Очевидно от ЕНП не знаеха фактическите условия. Те не се задълбочиха в материята. И Манфред Вебер сподели, че няма материали. Но аз ще покажа, че Борисов е напуснал Министерство на вътрешните работи, тъй като не е желал да се деполитизира и е бил член на Българска комунистическа партия. Може би Вебер не знае, че Борисов е гравитирал към силови групировки, които правиха закононарушения. И вследствие на тези ограбвания, някои са много богати хора. И този началник на ГЕРБ е бил измежду тях. Вебер би трябвало да го знае, разяснява министърът.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР