Зложелатели се опитват да дискредитират коалицията – , като

...
Зложелатели се опитват да дискредитират коалицията  – , като
Коментари Харесай

ПП-ДБ за снимка с рекламни торбички: Когато си лъгал и крал 12 години и нямаш аргументи…

Зложелатели се пробват да дискредитират обединението " – ", като пълнят торбичките, брандирани от обединяването с лютеница, колбас и така нататък, и ги раздават на хората. Една и съща фотография, направена в квартал в Троян, се популяризира от тролове, общински чиновници от Община Тетевен, общински съветници от Ловеч, претенденти за народни представители от Възраждане, Има Такъв Народ, фейсбук групи, известни с поддръжката си към, оповестяват от пресцентъра на ПП-ДБ.

" Когато си лъгал и крал 12 години и нямаш причини, с които да убедиш хората да изберат теб отново… Когато си привикнал да караш гласоподавателите към урните с кюфтета и кебапчета... Тогава отиваш на среща с претенденти от ПП-ДБ, взимаш рекламни торбички, пълниш ги с артикули от магазина и организираш неблаговиден черен ПР с подправена акция и фотоси – с цел да повярват хората, че всички са като теб ", показват от обединението.

" Една и съща фотография, направена в квартал на Троян, се популяризира от тролове, общински чиновници от Община Тетевен, общински съветници от Ловеч, претенденти за народни представители от Възраждане, Има Такъв Народ, фейсбук групи, известни с поддръжката си към ", декларират от ПП-ДБ.



" На 2 април изборът е явен:
•стабилна беднотия още веднъж, в която гласоподавателите чакат цялостни торбички от партиите, които всякога купуват гласове,
или
•с номер 12 за естествен европейски живот, в който хората могат сами да си пълнят торбичките ", се споделя още в прессъобщението.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР