Злите езици разправят, че 9 от 10 мъже харесват жени

...
Злите езици разправят, че 9 от 10 мъже харесват жени
Коментари Харесай

Дупе да му е яко: петима гейове дишат във врата на Контрера в новия СОС

Злите езици разправят, че 9 от 10 мъже харесват дами с огромни цици, а десетият харесва останалите девет.

За множеството хора това е анекдот, само че си е елементарна статистика — почти подобен % от човечеството избира да движи по левия тротоар. Има безспир доста изследвания, които го потвърждават, без значение дали на Путин, Орбан, Костадинов и Контрера това им харесва или не.

Не зли езици, а справката за определените общински съветници в София демонстрира, че

най-малко петима гейове ще дишат (образно казано, само че знае ли човек) във врата на най-отявления хомофоб

всред членовете на Столичния общински съвет за всички времена — Карлос Контрера. Карма, какво да правиш.

При 61 общински съветници в столицата 5 наподобява като гей квотата да е изпълнена. Брюксел несъмнено е удовлетворен, а може и завистливо да подсмърча, като чете резултатите от столичния избор. При това

петимата избождат очите единствено от двете най-многочислени групи в новия столичен парламент,

като по-голямата има надлежно повече представители на различните сексуалности. Чисто математически евентуално по този начин е заслужено. За да има паритет, водачите и на двете огромни групи имат

аналогични визии по въпросите за еднополовите партньорства.

Ако обединените за София, чиято листа наподобява като да е редена от организационния комитет на „ София прайд “, бяха вкарали не 23-ма, а 39 общински съветници, то тогава гей групичката от ППДБСС щеше да набъбне с (поне) още двама членове и съвсем щеше да се изравни с броя на представителите на “Възраждане ” в СОС.

В общественото пространство от дълго време се носят митове за комплицираните любовни връзки в организацията,

заела се със спасяването на София, спрямо които роднинските връзки във семейството на Софи Маринова са елементарни като аритметика за първи клас.

От известно време част от тези комплицирани връзки са се трансферирали в друга демократична българска организация, шушукат още злите езици. Приписват им се трагични събирания, изневери и раздели, прелитания от партия в партия и от листа — в листа.

Разправят, да вземем за пример, че лидерът на листата от години живее на фамилни начала с номер 8 от същата листа, а пък №14 заформил комплицирани връзки с №30 и №39, които обаче не съумяха да намерят място всред новите 61 в СОС. А единият от несполучилите е с рекордни (но недостатъчни) преференции за общински консултант изобщо в цялата страна.

Друг един представител на същата тази листа, юрист от мастита адвокатска фирма,

приплака преди година, че сътрудникът му желал да си смени адреса,

само че — о, смут! — трябвало да се попълнят една камара документи, макар уверенията, че Столична община е цифровизирана. Е, в този момент ще я цифровизира обезпечено. Все отново не върви сътрудникът ти да страда и да не вземеш никакви ограничения.

За неволя организацията на смуглия воевода от Вътрешна македонска революционна организация не можа да се пребори за повече от едно място в СОС и

в този момент Контрера ще би трябвало да се отбранява сам-самичък на (поне) пет фронта.

Или не. Кармата въпреки всичко не е чак толкоз зла. За негов шанс в съвета влиза несполучилият кандидат-кмет от “Възраждане ” Деян Николов, чиято предизборна акция мина главно в полемики за (забрана на) гей паради, секс сред мъже и джендър идеология — другояче обичаната дъвка на алената тарторка Нинова. Отсега се вижда по кои въпроси се обрисува краткотрайна сглобка.

Интересен се обрисува да е мандатът на преди малко определения Столичен общински съвет. Някои към този момент са се запасили с пуканки и нетърпеливо чупят китки, пардон — потриват ръце…
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР