Златомир Иванов – Баретата е бил задържан по случая с

...
Златомир Иванов – Баретата е бил задържан по случая с
Коментари Харесай

ОЩЕ РАЗКРИТИЯ за задържането на Баретата по случая с Адриан Златков

Златомир Иванов – Баретата е бил арестуван по случая с отвличането на Адриан Златков, до момента в който е правил курбан за здраве в дома си, твърди „ Телеграф “. Почерпката е била във връзка петгодишнината от опита за нападение против него, който стана на 29 януари 2013 година на входа на Съдебната палата в София.

Както БЛИЦ писа той е прекарал близо 20 часа в ГДБОП и е освободен час след среднощ в сряда. „ Задавани са му съответни въпроси, на които е дал отговор и е бил освободен.

Не може господин Иванов да дава отговор за всичко, което се случва в тази страна. Той си има бизнес, който си ръководи. Криминално проявен е, осъждан е, само че не може за всяко по-тежко закононарушение да се спряга той”, отсече през вчерашния ден юристът му Марияна Тодорова. 25-годишният Адриан бе похитен в покрай дома си в Герман. Автомобилът му „ Мерцедес “ беше открит зарязан край гробищата на селото. На 10 септември вечерта Адриан бе открит от инцидентни хора в региона на Горубляне.

По-късно стана ясно, че те са го закарали в близката бензиностанция, откъдето младежът се обадил на татко си да го прибере. „ Добре съм. Здрав съм “, били първите му думи. Самият Адриан резервира безмълвие след похищението си, а татко му Тони Златков изясни, че синът му не е видял похитителите си и те не са го тормозили.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР